POGLEDAJTE

4 DECENIJE SU U BRAKU, A MALO KO ZNA KAKO IZGLEDA: Ovo je Maja, supruga Željka Samardžića! (FOTO)

Nedavno su proslavili 44 godine braka

Ljubav
4 DECENIJE SU U BRAKU, A MALO KO ZNA KAKO IZGLEDA: Ovo je Maja, supruga Željka Samardžića! (FOTO)
Foto: ATA Images / Milan Maričić

Pevač Željko Samardžić već pune 4 decenije je u braku sa Majom sa kojom je dobio 3 ćerke. Iako su godinama u skladnom braku, malo ko zna kako ona izgleda.

"Poneka lepa reč, osmeh, poljubac svakoj ženi će značiti mnogo, pogotovo u trenucima kad joj baš ne cvetaju ruže. I naravno, bez ljubavi ništa od toga ne vredi. Od nje sve počinje i ona je čarobni prah koji stvara čaroliju. Možda još pokoja moja pesma i eto vam recepta za srećan brak. Važno mi je da ženi vidim osmeh na licu. Zasluga za odgoj dece pre svega pripada mojoj supruzi. Ona je stub naše porodice." - rekao je svojevremeno pevač.

Ali je priznao i da nije uvek bilo savršeno:

"Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci, mada nam more nije uvek bilo naklonjeno. Bilo je i nevera i bura, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji, ali pre svega ljubavi i razumevanju, od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina", rekao je jednom prilikom za Story pevač.

Supruzi je posvetio i stihove emotivne pesma "Pokaži mi šta znaš", koju je napisala Marina Tucaković.

— Pokaži mi šta znaš, da još si najbolja kad me osvajaš, da još si najlepša kad se doteraš, da još si najluđa kada mi usne daš. Pokaži mi šta znaš, da još si carica, da kažem: 'Vidi je, to je moja curica' i sebi nadimak najgori da dodelim ako ikad drugu poželim — glasi tekst ove pesme.

Ovako izgleda žena koja je osvojila srce pevača:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs