saznajte

SAMO POGLEDAJTE MUŠKARCA I OTKRIĆETE DA LI JE PRELJUBNIK: Ovih 7 znakova ga odaju!

Visoki muškarci, muškarci sa četvrtastim licem i izraženim kostima skloni su varanju

Ljubav i zavođenje
Autor:
SAMO POGLEDAJTE MUŠKARCA I OTKRIĆETE DA LI JE PRELJUBNIK: Ovih 7 znakova ga odaju!
Foto: Profimedia

Žene mogu samo na osnovu lica muškarca da otkriju da li je sklon preljubi ili ne, tvrdi vodeći britanski stručnjak za veze i seks Trejsi Koks.

Proučavajući prethodna istraživanja o varanju, govor tela i drevnu kinesku veštinu čitanja lica Siang Mein otkrila je da se neki elementi fizičkog izgleda ponavljaju kod preljubnika.

Visoki muškarci češće varaju nego niski

Visoki muškarci imaju više polnog hormona testosterona nego niži, što znači da imaju i jači seksualni nagon. Upravo zbog toga skloniji su vanbračnim aferama, piše Daily Mail.

Razmak između očiju otkriva preljubnika

Razmak između očiju proporcionalno je suprotan njegovom interesu za ženu, pa što je on veći, to će on pre potražiti ljubavnicu. Manji razmak znači i manju verovatnoću od prevare.

Na jak libido ukazuju obrve i nos

Guste obrve prema tradicionalnoj kineskoj vještini čitanja obrva simbolizuju jak libido, dok su retke znak niskog seksualnog nagona. Slično je i s grbavim nosom, pa muškarci s takvim nosom vole da eksperimentiišu u krevetu i seks im je na prvom mestu.

Prevara, Varanje, Par, Krevet
foto: Profimedia

Vidi moje mišiće...

Muškarci koji u teretani rade samo na jednom delu tijela, dok ostale zanemaruju, vole komplimente. Treneri takav stil vežbanja zovu "mišići u ogledalu" zato što služe samo za pokazivanje.

Četvrtasti oblik lica pokazatelj nevernosti

Pripadnici jačeg spola s četvrtastim licem i izraženim kostima skloniji su egocentrizmu, zanemarivanju potreba svoje bolje polovine i udovoljavanju svojim iskušenjima. Studije su pokazale da su oni češće skloni varanju.

Veći testisi, veća verovatnoća prevare?

Naučnici tvrde da veličina testisa takođe utiče na njegovu vernost. Tako muškarci s velikim testisima proizvode više sperme nego oni s manjima i imaju veći libido.

Otkriva ga i ono što pije

Muškarci koji piju alkohol u umerenim količinama varaju gotovo 82 posto ređe nego oni koji posežu za čašicom više, potvrdile su prethodne studije. Osim alkohola, sličan učinak ima i kafa. Oni koji piju po dve šolje kafe dnevno skloniji su prevari nego oni koji je ne piju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs