NIJE TAKO PLANIRAO

INSISTIRAO JE NA OTVORENOM BRAKU, IMAO SE*S SA SEKRETARICOM: A kada je žena spavala sa drugim, uradio je OVO!


Muškarac se obrušio na suprugu

Ljubav i zavođenje
Autor:
INSISTIRAO JE NA OTVORENOM BRAKU, IMAO SE*S SA SEKRETARICOM: A kada je žena spavala sa drugim, uradio je OVO!
Foto: Shutterstock

Otvoren brak nije za svakoga i svako bi trebalo da zna svoje granice pre nego što se upusti u nešto novo.

Besan muškarac napao je i naljutio se na svoju ženu jer je spavala s drugima - u otvorenom braku koji je sam tražio, piše YourTango.

Priču je objavila 22-godišnja ćerka pomenutog para koja je objasnila kako je 'otvoreni brak' počeo da opterećuje ​​savest njenog oca.

- Moja mama je odrasla u konzervativnom južnom gradu gde su je učili da bude pokorna žena. A ni nakon preseljenja u veliki grad nije provodila puno vremena družeći se. Nije imala prijatelja i nikada nije izlazila - objasnila je ćerka i dodala kako njen otac nikada nije bio tu za njih.

Zato je nakon nekog vremena uverila svoju 39-godišnju majku da izađe i pronađe nove hobije i prijatelje.

Nakon nekoliko godina, počela je da ide u šetnju u obližnjem parku i stekla prvu prijateljicu, fitnes trenera.

- Ohrabrena od svoje prijateljice i mene, odlučila je da krene u teretanu i tamo je upoznala još nekoliko ljudi i počela je da ima neki privid društvenog života, ali mi je i dalje sve pričala - objašnjava devojka.

Prema ćerkinim rečima, ideja o otvorenom braku proizašla je od oca i njegove sekretarice s kojom je želeo seks.

Partneri, Seks
foto: Profimedia

Rekao joj je da nije srećan u braku i da mu ne pruža sve što želi, a njena majka je pristala da ostane u braku pod uslovom da budu transparentni jedno prema drugom. Majka nije htela da bude kriva za raspad braka, dodala je ćerka.

Gotovo odmah, otac je spavao sa svojom novom sekretaricom, ali nije imao sreće ni s jednom drugom ženom.

S druge strane, majci su bili potrebni meseci da bi se opustila i viđala sa ljudima pre nego što je konačno spavala s nekima od njih, a otac se onda naljutio.

- Moj tata stalno počinje svađe s primedbama o maminoj odeći ili izgledu. Gotovo je čak nazvao moju mamu kurvom, ali se zaustavio - rekla je.

Mama joj je rekla da je otac pokušao da razgovar o prekidu njihovog 'otvorenog braka', ali ona ga je odmah zaustavila.

'Mislim da će se razdvojiti', kaže ćerka.

Prilično je jasno da je muž od samog početka bio sebičan i da se nikada nije previše brinuo za porodicu koju je osnovao. Njegova supruga nije bila ništa više od nekoga ko mu je dao dete i on nije poštovao njena osećanja ili želje, a korisnici Reddita su komentarisali.

ljuti partneri
foto: Shutterstock

- Želeo je da može da spava s kim god želi i da za to nikada nikome ne odgovara, dok je i dalje očekivao da će njegova žena zadovoljavati sve njegove potrebe - glasio je jedan od glavnih komentara.

Žena je uspela da izgradi samopouzdanje zahvaljujući svojoj ćerki i pažnji koju je dobijala od svih drugih muškaraca s kojima se viđala, na kraju shvativši da je njen suprug problem u njihovom braku, a ne ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs