raskid

REKAO DEVOJCI DA SMRŠA: Da li biste vi ovako reagovali?

Jedan anonimni muškarac postao je meta kritika na internetu zbog reči upućenih devojci.

Ljubav i zavođenje
Autor:
REKAO DEVOJCI DA SMRŠA: Da li biste vi ovako reagovali?
Foto: Shutterstock

Jedan anonimni muškarac postao je meta kritika jer je devojci brutalno sasuo u lice šta želi da promeni kod njenog fizičkog izgleda.

Naime, ona je na Redditu pitao korisnike da li je je pogrešio što je bio iskren sa svojom devojkom u vezi toga što mu se kod nje ne sviđa. Nakon toga, korisnici interneta poručili su devojci da raskine sa njim.

U objavi na Redditu, anonimni muškarac je rekao da je sve počelo kada je video TikTok video u kojem je par pitao šta bi promenili jedno na drugom.

'Oboje nisu ništa rekli, oboje su savršeni i jako se vole itd...', rekao je. Zato je mislio da to isto pokuša i sa svojom devojkom s kojom je u vezi četiri godine. Rekla mu je da bi samo jedno promenila na njemu - njegovu teskobu da manje pati. Ali kada ga je upitala šta bi on promenio na njoj, on je nije štedeo, piše Mirror.

- Rekao sam joj da bih voleo da joj se vrati staro telo, znači pre pandemije kada je bila mišićavija i malo mršavija - rekao je.

Takođe, dodao je da bi mogla biti manje dlakava na nekim delovima tela kao što su lice i ruke, te da bi voleo da više ulaže u negu kose.

- Ne bih ništa bitno menjao u njenom izgledu, možda bih joj malo smanjio noge, ali svi moji zahtevi su i te kako ostvarivi uz malo truda - napisao je muškarac, čije reči su rastužile njegovu devojku.

- Činilo se da nije cenila moje komentare, njen izraz lica se vidno promenio i zaključala se u svoju sobu ne govoreći ništa. Spavali smo na različitim krevetima i sutradan mi je rekla nešto što me je jako uvredilo. Rekla mi je da misli da ni moj izgled nije savršen, da imam nekih problema, ali da me voli dovoljno da me ne gnjavi zbog njih - ispričao je.

Partneri
foto: Shutterstock

Kad ju je upitao na šta je mislila, rekla mu je kako bi volela da posluša njen savet o nezi kože kako bi se rešio akni i kako treba više da vežba sa njom. Ali, to mu nije bilo drago da čuje.

- Rekao sam joj da je razlika u tome što sam ja bio iskren, a ona je lagala. Tada nije ništa rekla, ali se vidjelo da je cijelu noć plakala. Otišla je kod sestre i nije odgovarala na moje poruke - kaže on.

Svoj post muškarac je završio pitanjem da li je pogrešio što je iskren, a besni korisnici Reddita požurili su ga kritikuju.

- Postoji iskrenost, a onda postoji i brutalna iskrenost. Biću brutalno iskren s tobom. Imao si nekoga ko te je voleo i prihvatao zbog toga kakav jesi. Nadam se da će te napustiti da možeš pronaći to savršeno telo koje priželjkuješ - poručio je jedan korisnik.

Videli ste trend na Tik Toku gde dvoje ljudi prihvataju jedno drugo i odlučili ste da ga iskoristite tako što ćete prigovorite svojoj devojci zbog njenog izgleda - glasio je drugi komentar.

- On tvrdi da su njegovi zahtevi ostvarivi uz 'malo truda', ali ona vežba, a on ne. Šta??? Ja ne mogu da verujem- dodao je jedan komentator.

- Činjenica da su vaša osećanja bila povređeni kada je devojka komentarisala vaš izgled je dvostruki standard. Ne komentarišite njeno telo ako ne želite da se vaše telo komentariše- napisao je neko.

Ovaj muškarac je kasnio otkrio da su i raskinuli.

- Shvatam, ja sam kreten. Nazvao sam je i izvinio se, ali ona je rekla da će misliti na moje komentare svaki put kad je pogledam i da je to nešto što ne jednostavno ne može da zaboravi. Raskinula je sa mnom posle četiri godine veze, a sada vidim i zašto. Hvala svima na komentarima - napisao je muškarac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs