odlepićete kada ih vidite

OVI FRAJERI SU OSVOJILI SRCA TENISERKI KOJE IGRAJU NA VIMLBDONU: Brutalno su lepi i zgodni! (FOTO)

Oni su im najveća podrška

Lifestyle
18:04h Autor:
OVI FRAJERI SU OSVOJILI SRCA TENISERKI KOJE IGRAJU NA VIMLBDONU: Brutalno su lepi i zgodni! (FOTO)
Foto: PrintscreenInstagram/karim_kamoun/Profimedia

Počeo je Vimlbdon i London je centar okupljanja najpoznatijih tenisera i teniserki sveta koji se nadaju tituli. Mi vam u nastavku teksta predstavljamo zgodne izabranike teniserki.

Kortni Dufuz

Devojka: Heder Votson, 163. teniserka na svetu

Francuski fudbaler koji je u mlađim kategorijama igrao za Everton uživa u romansi sa britanskom teniserkom više od dve godine.

"Otkad smo se sreli, ide nam dosta bolje. On je jako zaslužan za to, vrlo je pozitivan. Ne volim da partneri imaju preveliki uticaj na mene, ali on je zaista pozitivno uticao na mene. Jako je miran i staložen. Ja sam veoma emotivna, a on mi je velika podrška. Nikada ne propušta moje mečeve i to je ono što mi je potrebno", rekla je Heder.

Teniserka nije velika ljubiteljka fudbala i imala je predrasude prema fudbalerima, ali Dufuz ju je prijatno iznenadio.

Džoel Kanel

Devojka, Kejti Svon, 246 na svetu

Ove nedelje Kejti je postala prva Britanka koja je u poslednjih 20 godina uspela da dođe do Vimbldona kroz kvalifikacije.

Par je u petogodišnjoj vezi i često na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije. Oboje igraju tenis i tek su na početku karijera.

Poslednjih par godina bile su izazovne za Džoela jer je jedva izvukao živu glavu od malarije nakon što ga je ujeo zaraženi komarac u Nigeriji 2018. godine.

"Bilo je jako strašno. Ja sam tada bila u Kini. Odmah su ga odveli u bolnicu i nekoliko dana su mu se borili za život jer se zarazio najgorim sojem bolesti. Postoje četiri različita soja malarije i on je imao najopasniji, koji može biti fatalan ako se ne tretira na vreme. U bolnici je bio nedelju dana, a onda je usledio dugi oporavak. Sada mu je puno bolje, iako se još oporavlja - rekla je Kejti o njegovoj borbi s malarijom.

Gael Monfis

Devojka, Elina Svitolina, 5. na svetu

Teniske zvezde su zajedno od 2019. i miljenici su fanova. Francuz je trenutno 14. na svetu, dok je Ukrajinka peta, a par svoje fanove često oduševljava zajedničkim fotografijama na Instagramu.

Nedavno su se i verili, a srećnu vest je na društvenim mrežama objavila Elina uz fotografiju vereničkog prstena.

Majkl Hrdlička

Supruga Karolina Pliškova

Češka teniserka je Majkla upoznala na partiju u klubu 2015. godine. On je tada radio kao prezenter na češkoj televiziji i tražio joj je autogram. Ubrzo su započeli razgovor i razmenili brojeve.

Venčali su se 2017. godine. u Monte Karlu.

Karim Kamoun

Supruga Ons Jabeur

Ons (25) je prva Arapkinja koja je ušla u Top 50 na svetu i prva koja je stigla do finala WTA turnira. Kada nije na terenu, Ons provodi vreme sa svojim suprugom Karimom, s kojim je u braku četiri godine.

Kamoun je prvak u mačevanju i diplomirao je psihologiju.

Aleksis Ohanian

Supruga Serena Vilijams

Suosnivač Redita Aleksis Ohanian i Serena Vilijams venčali su se u Nju Orleansu 2017. godine, a među zvanicama na ceremoniji bili su mnogi poznati među kojima i Bijonce, Kim Kardašijan i Ana Vintur.

Par se upoznao na hotelskom bazenu u Rimu 2015., a Aleksis često svoju ženu bodri s tribina.

Stanislas Vavrinka

Devojka Garbine Muguruza

Ranije ovog meseca objavljeno je kako švajcarski teniser neće moći da nastupa na Vimbldonu jer se još oporavlja od operacije leve noge, a iz istog razloga propustio je i Rolan Garos.

Veruje se kako će ipak doći u London kako bi s tribina bodrio svoju devojku.

Par svoju vezu drži u privatnosti i gotovo nikad ne govore o svojoj romansi, piše Daily Mail.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs