bajke, ipak, postoje?

NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA BESKUĆNIKA I USPEŠNE DEVOJKE: Htela da mu da malo novca na ulici, pa se desio PREOKRET!

Jasmine Grokan nije ni sanja da će joj život promeniti slučajni susret sa beskućnikom, kojem je htela da ostavi malo novca, posle izaska iz prodavnice! Sada žive život iz snova!

Ljubav
20:03h Autor:
NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA BESKUĆNIKA I USPEŠNE DEVOJKE: Htela da mu da malo novca na ulici, pa se desio PREOKRET!
Foto: Printscreen Tik Tok / Jaseminegrogan1

Jasmine Grogan pronašla je ljubav na vrlo neobičan način! Naime, zaljubila se u beskućnika Macauleya Murchieja, kada ga je vidjela ispred jednog supermarketa. Odlučila mu je ponuditi novac, no on je odbio. Ponudio joj se da joj pomogne oko kesa koje je nosila, piše Daily Star. Tada nastaje nesvakidašnja priča!

- Jednog dana srela sam beskućnika kod supermarketa. Ponudila sam mu novac, no on ga nije prihvatio. Ušla sam u supermarket po namirnice, ali nisam mogla da izbacim njegov pogled iz glave!Izašla sam napolje i pitala ga da li mu mogu, ipak, pomoći. Opet je odbio i ponudio se da mi odnese kese do taksija, na šta sam pristala. Želela sam da mu donesem nešto za jelo, bilo mu je neprijatno. Ali, pristao je da odemo zajedno na večeru - Jasmine.

Neprestano je mislila na njega

Tvrdi da su dugo razgovarali o njegovom životu. Odlučila je da mu kupi telefon, kako bi mogli da ostanu u kontaktu. Zahvalan što mu je Jasmine pokazala takvu velikodušnost, Macauley joj je napisao poruku.

- Ulepšali ste mi dan, hvala vam puno na svemu, neverovatni ste. Ne mogu prestati da mislim na Vas. Ona mu je odgovorila.

Ona mu je na to odgovorila, da, takođe stalno razmišlja o njemu i njihovom susretu. Posle par dana, ponovo su izašli na ručak, a potom su otišli do njene kuće.

- Donela sam mu novu odeću i rekla mu da može prenoćiti, ali je na kraju ostao mnogo duže od jedne noći. Odmah smo se zaljubili. Znala sam da je on pravi muškarac za mene. Bio je tako dobar i fin - nežno je pričala Jasmine.

Promena izgleda i novi posao

Posle nekoliko susreta, beskićnik je odlučio da promeni život. Obrijao je bradu, uradio je nove zube i počeo je raditi na novom poslu.

Jasemine naglašava da se od tada nisu razdvajali. Usledila je i veridba, a sada imaju i dvoje male dece.

- Drago mi je da su nam se putevi susreli i verujemo da se sve dogodilo sa nekim razlogom. On mi je učinio život mnogo boljim i ne mogu više da ga zamislim bez njega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs