pronađite savršenog partnera

ASTROLOG I PSIHOLOG ANA RAKIĆ ĐURIČIĆ PORUČUJE: Ovo su idealne kombinacije znakova za ODLIČNE ljubavne i bračne odnose!

Ana Rakić Đuričić, prvi astro - psiholog kod nas, naglašava za "Stil" da vodeni i vatreni horoskopski znaci nikako ne idu zajedno, a pogledajte u nastavku savršene parove!

Lifestyle
Autor:
ASTROLOG I PSIHOLOG ANA RAKIĆ ĐURIČIĆ PORUČUJE: Ovo su idealne kombinacije znakova za ODLIČNE ljubavne i bračne odnose!
Foto: Privatna Arhiva

Koliko se bavi detaljno vezom između astrologije i ljubavnih odnosa pokazuje i njena knjiga "Enciklopedija ljubavne astrologije", koja je prevedena i na engleski jezik. U svetu astrologije je više od 30 godina, a pokrenula je i prvi astrološki sajt na prostorima bivše Jugoslavije - "Astrolook".

Ana ističe da su ljubavni odnosi uvek aktuelni, i da joj u vezi te teme klijenti najviše postavljaju pitanja, nevezano od kalendarske godine i pola.

Kako bi se što preciznije utvrdilo koji se horoskopski znaci odlično slažu u ljubavnim i bračnim vodama, iz vizure astrologije, veoma je bitno uzeti u obzir koji je element kome znak pripada.

- Elementi vode i zemlje se slažu, usaglašeni su. To znači da se Rakovi, Škorpiije i Ribe slažu sa Bikom, Devicom i Jarcem. Naravno, uvek postoje odstupanja, ali uglavnom su to sjajne kombinacije, koje se astrološki preporučuju - naglašava Ana.

I dodaje da se elementi vatre i vazduha, takođe, fenomenalno razumeju.

- Vazduh raspiruje vatru, a vatra greje vazduh, sve ima smisao u tumačenju. Tu su Blizanci, Vage i Vodolije, koje se sjajno slažu sa Ovnovima, Lavovima i Strelčevima - priča astrolog.

Horoskopski znakovi koji, obično, teže postižu dobru komunikaciju i kod kojih dolazi do raznih komplikacija su upravo opoziti. Jako teško se slaže voda i vazduh, kao i vatra i zemlja.

Nije preporučljivo da ulaze u ljubavne odnose:

  • Rak - Vaga
  • Ovan - Rak, Jarac
  • Bik - Lav, Vodolija
  • Lav - Škorpija, Bik
  • Devica - Blizanac, Strelac
  • Škorpija - Lav, Vodolija
  • Strelac - Devica, Ribe
  • Jarac - Vaga, Ovan
  • Vodolija - Škorpija, Bik
  • Ribe - Strelac, Blizanac

Ana Rakić Đuričić zaključuje da najveći problemi u ljubavnim odnosima nastaju zbog osnovnog aspekta elementa, ali i psihološkog profila određene osobe, kao i temperamenta i načina na koji izražavamo emocije.

- Prosto voda i zemlja su skladne, zemlja upija vodu. One se sjajno usaglašavaju i nadopunjuju, dok voda gasi vatru, nikako ne prijaju jedno drugom - završava prču Ana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs