ASTRO PROGNOZA

OD 18. MARTA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Ovim znakovima se život menja drastično!

Proverite da li spadate u ovu grupu

Zanimljivosti
Autor:
OD 18. MARTA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Ovim znakovima se život menja drastično!
Foto: Shuterstock

Zimu ispraćamo pod sjajom punog Meseca u Devici 18. marta i vreme je da se oslobodite svega bespotrebnog u životu. Ovogodišnji pun Mesec desiće se samo tri dana pre prolećne ravnodnevice, pa stručnjaci za astrologiju tvrde da je ovo savršen period za ostavljanje loših i prihvatanje dobrih navika, piše Lovesensa.

Dok smo u vladavini Riba skloni sanjarenjima, pun Mesec nas motiviše da se fokusiramo na praktičniji način razmišljanja. Oni koji uspeju da plove ovim energetskim tokom, mogu ostvariti lepe promene.

Evo koja 3 horoskopska znaka mogu privući sreću od 18. marta:

Škorpija

Škorpije, ovaj pun Mesec donosi svetlost u vašu kuću prijateljstva i društva. Imate snažan duh zajedništva i to vas inspiriše da rastete, da se osećate dobro. Poslednjih nekoliko meseci u vaš život je uvedeno mnogo novih prilika i ljudi – šta ste od njih naučili? Da li iz takvih osnova možete da rastete?

Vreme je da se posvetite stvarima zbog kojih se osećate inspirisano i koja stavraju krug dobrih dela. Savršeno je vreme da izađete iz svoje čaure i zone komfora. Učinite nešto vredno za celu zajendicu, kao što je volontiranje u skloništima za životinje, pomoć ugroženim licima, podrška starim licima, ekološke akcije itd.

OVAJ ASTRO FENOMEN SE DEŠAVA SAD, PA PONOVO TEK 2188. GODINE: Ovom znaku donosi neviđenu sreću u život!

Škorpija, Horoskop
foto: Shutterstock

Strelac

U ovom periodu je vreme da se vratite unazad i sredite svoje misli, dela i postupke. Posebn je povoljno da se fokusirate na profesionalni život. Uživajte u plodovima svog rada.

Ovaj pun Mesec pozitivno utiče na vašu kuću karijere i imidža u javnosti. Neka ova mesečeva faza bude zeleno svetlo da se opustite i posvetite ličnom razvoju. Vaš naporan rad dolazi na naplatu. Budite ponosni na sebe!

Jarac

Snažna energija punog Meseca u zemljanoj Devici donosi vam period odmora. Mesec je u vašoj kući filozofije, pomaže vam da istražite svoje talente i veštine. Odvojite malo vremena da se prepustite svojoj omiljenoj kreativnoj aktivnosti, rutini, hobijima…

Opozicija Neptuna i Meseca daje vam podsticaj ljubavi koji će vam pomoći da se povežete sa svojim „unutrašnjim ja“. Samim tim, možete dobiti neke nove uvide, perspektive i ideje, ali se bolje povezati i sa ljudima iz okruženja.

AKO STE ROĐENI U OVOM ZNAKU SUĐENO VAM JE DA SE OBOGATITE: Vi novac privlačite kao magnet!

Horoskop, jarac, Jarac
foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs