ASTRO PROGNOZA

SVE DO 22. JUNA OVE ZNAKOVE OČEKUJE LUDAČKA SREĆA: Život im se menja iz korena!

Proverite da li i vi spadate u ovu grupu

Zanimljivosti
Autor:
SVE DO 22. JUNA OVE ZNAKOVE OČEKUJE LUDAČKA SREĆA: Život im se menja iz korena!
Foto: Shuterstock

Sunce ulazi u znak Blizanaca21. maja i boraviće u njemu sve do 21. juna 2022. godine. Vladavina Blizanaca je moćan period, iako predstavlja dualnost i može biti simbol manipulacije, u ovom periodu možete biti brezi i dosetljivi. Vaše želje su pojačane, a Merkur koji je planeta vladar Blizanaca, donosi veliku snagu i lekcije - od njega ćemo posebno učiti jer je retrogradan, piše Lovesensa.

Najbolje će tokom vladavine Blizanaca prtoći oni koji će naučiti da budu fleksibilni, da otvore um i prilagode se svakoj situaciji. Pred mnogim znakovima je period druženja, napretka i povezivanja - moguće je obnoviti i neka stara prijateljstva. Saznajte koja 3 horoskopska znaka će dobiti ono što žele od 20. maja do 20. jula dok je Sunce u Blizancima:

Blizanci

Dragi Blizanci, ovo je idealno vreme da se fokusirate na sebe i svoje ciljeve. Šta ste spremni da promenite? Imate odlučnost da sledite ono što ste zacrtali. Kormilo broda života je u vašim rukama - vi upravljate i rukovodite, vi ste spremni da menjate pravac, izaberete put. Vreme je da se udubite u svoju autentičnost i ono što vas čini jedinstvenim. Usled uticaja Merkura , možete više razmisliti o svojim vezama i emotivnim odnosima. Bez obzira da li je reč o prijateljstvu, partnerstvu ili porodici, znaćete kako da postupite. Stavljate sada sebe na prvo mesto, posvećujete se razvoju svog bića maksimalno.

OVA 4 ZNAKA SU KARDIONALNI ZNAKOVI ASTROLOGIJE: Od njih sve kreće, pravi su PREDVODNICI!

Blizanci
foto: Shutterstock

Vaga

Dok se Sunce kreće kroz Blizance, Vage su spremne da prizovu još avantura u svoj život. Moguće je da ćete napokon isplanirati i aktivirati se na putovanju o kojem dugo maštate. Kada Venera uđe u Bika 28. maja, pripremite se da uđete u nepoznati teren koji od vas traži da prihvatite svoju ranjivost - tada je idealan trenutak da negujete ljubavne veze. U ovom periodu možete ostvariti puno romantičnih ambicija. Idite polako, ne žurite i verujte u proces. Ovaj period je definitivno vaš!

Vodolija

Napokon možete da se oslobodite stresa i napetosti - sada je vreme za više zabave! Vladavina Blizanaca donosi sjajne promene u vaš život. Na poslu vas očekuje olakšanje, kreativnost, lepe želje - možete ostvariti na jednostavan način ono što ste planirali. Obradujte sebe, priuštite sebi zadovoljstvo, povežite se sa sobom. Ukoliko već dugo razmišljate o nekoj osobi ili početku veze, sada je vreme da to i uradite. Krajnje je vreme da zasijate, sav vaš trud će se konačno isplatiti. Skupite hrabrost, ostvarite svoj san!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs