ASTRO PROGNOZA

OVAJ ASTRO FENOMEN SE DEŠAVA SAD, PA PONOVO TEK 2188. GODINE: Ovom znaku donosi neviđenu sreću u život!

Svakih 12 godina događa se konjukcija Jupitera i Neptuna, a u Ribama su istovremeno vrlo retko, sledeći put će to biti 2188. godine!

Zanimljivosti
19:19h Autor:
OVAJ ASTRO FENOMEN SE DEŠAVA SAD, PA PONOVO TEK 2188. GODINE: Ovom znaku donosi neviđenu sreću u život!
Foto: Shutterstock

Ceo april će biti povoljan za nas, a naročito srećan će biti 12. april. Narednog meseca će Jupiter biti u Ribama, a ujedno će ostvariti i konekciju sa Neptunom. Jupiter i Neptun će zadržati ovaj položaj mesecima, ali u idealnoj poziciji će biti upravo 12. aprila.

Ovaj trenutak biće jedinstven po tome što se ove dve planete u Ribama neće ponovo naći narednih 166 godina, sledeći put će to biti 2188. godine!

Šta se događa kada se spoje Jupiter i Neptun i šta je to što važi za sve znakove zodijaka?

Ova spiritualna kosmička unija ima potencijal da obasja sve znake Zodijaka i donese sreću, a naročito pogodan period donosi Ribama. Takođe, ovaj astrofenomen donosi ekspanziju kreacije, dobru komunikaciju i duhovni rast.

U astrologiji, Jupiter je planeta sreće, filozofije i napretka, a Neptun planeta snova i iluzija.

Ovaj period je odličan za nove ideje, prepustite se mislima i radite na ostvarenju svojih snova. Ljudi koji imaju veze sa umetnošću doživeće procvat i nalet inspiracije koji treba obavezno iskoristiti.

Ukoliko ste slobodni, dajte šansu nekome za koga niste sigurni da li je prava osoba za vas. U ovom periodu su uobičajene nove ljubavi i poznanstva koja mogu trajati ceo život.

Ipak, povedite računa. S obzirom da je Neptun planeta snova i iluzija postoji mogućnost da previše maštate i odlutate daleko od realnih ciljeva i mogućnosti. Verujte sebi i svojim mislima, jer sledi vaš period, ali uvek imajte dozu opreza.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs