ASTRO PROGNOZA

OVA 3 ZNAKA ĆE PLIVATI U NOVCU U APRILU I MAJU: Predviđa najpoznatiji engleski astrolog!

Lep period stiže

Zanimljivosti
Autor:
OVA 3 ZNAKA ĆE PLIVATI U NOVCU U APRILU I MAJU: Predviđa najpoznatiji engleski astrolog!
Foto: Shutterstock

Sa prolećem stižu i lepe vesti za 3 znaka zodijaka. Tokom aprila i maja pratiće ih neviđena sreća što se poslovnog plana tiče. Zvezde će im biti naklonjene, sav uloženi trud će početi da se isplaćuje. Pa tako možete očekivati unapređenje ili povišicu. Ukoliko razmišljate o pokretnju privatnog biznisa, sad je pravo vreme.

Evo kojim se to znakovima smeši sreća, predviđa engleski astrolog Mark Vilijam:

Vodolija

Na proleće će Vodolije moći da sprovedu projekat koji su dugo pokušavale da dovrše.

Vreme je da preduzmu odlučnu akciju, a ključna stvar je da ne propuste svoje srećne prilike. Vodolije bez straha treba da se upuste u rizike, pošto je sreća u potpunosti na njihovoj strani. Čeka ih materijalno blagostanje.

Jarac

Sa dolaskom proleća dolaze i brze promene u životu Jarčeva. Čeka ih nagli rast u karijeri, a sa njim i poboljšanje finansijske situacije. Svi Jarčevi dobiće šansu da zgrabe svoju srećnu priliku. Proleće pred nama doneće mnogo prijatnih i radosnih trenutaka u njihove živote.

Horoskop, jarac, Jarac
foto: Shutterstock

Strelac

Strelčevi će tokom predstojećeg proleća biti neverovatno uspešni na finansijskom planu. Ako su očekivali povećanje plate, mogu da se nadaju dobrim vestima.

Strelcu će biti ponuđen i dodatni posao, koji će im značajno dopuniti budžet. Finansijski procvat omogućiće im odlazak na putovanje o kojem su dugo sanjali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs