šta vas očekuje u martu i aprilu?

ASTRO - PSIHOLOG ANA RAKIĆ ĐURIČIĆ OTKRIVA: Ovaj znak mora biti na specijalnom oprezu!

Diplomirani psiholog i profesionalni astrolog Ana Rakić Đuričić ističe za "Stil" da je posebno povoljan period za Ribe, Škorpije i Rakove, dok bi Lavovi, Ovnovi i Strelčevi trebalo da budu strpljivi i oprezni do aprila.

Lifestyle
Autor:
ASTRO - PSIHOLOG ANA RAKIĆ ĐURIČIĆ OTKRIVA: Ovaj znak mora biti na specijalnom oprezu!
Foto: Privatna Arhiva

Ana Rakić Đuričić, prvi i jedini kvalifikovani astro - psiholog kod nas, otrkiva šta očekuje sve horoskopske znakove u martu i aprilu!

Astrologijom se bavi već skoto tri decenije. Autor je jedinstvene knjige “Enciklopedija ljubavne astrologije”, koja je prevedena i na engleski jezik, ali i prvog astrološkog sajta na prostorima bivše Jugoslavije od 1999. godine "Astrolook".

Ana ističe da Jupiter trenutno boravi u sazvežđu Riba, pa je zbog toga i akcenat na tom vodenom znaku.

- Jupiter je planeta koja pokreće lepe, srećne i afirmativne situacije. Kako smo u martu mesecu, još uvek je vreme Riba. Uz to i Sunce prolazi kroz to sazvežđe, što prouzrokuje povoljne okolnosti ili mogućnosti da se unaprede svi odnosi, a posebno ljubavni. Odličan je trenutak da osobe u ovom znaku donesu neke važne odluke kada je ljubav u pitanju - ulazak u novu vezu, prelazak veze na viši nivo. Idealno je vreme za ispunjavanje želja, planova i ciljeva. To se odnosi na osobe različitih godina i emotivnih statusa - priča za "Stil".

Naglašava i da su, zbog Venera, planete na koju se najviše oslanjamo kada su u pitanju ljubavni odnosi, naročito protežirani znakovi kao što su: Vodolija, Blizanci i Vaga.

- Blizanci u narednom periodu mogu da očekuju neke važne promene u smislu donošenja odluka kada je u pitanju ljubav, ali i poslovna situacija, zaključivanje važnih ugovora, a sve to zarad ispunjenja važnih ciljeva - rekla je Ana.

Takođe, brojne mogućnosti očekuju Rakove i Škorpije, a važan savet za njih je da budu aktivniji u narednom periodu, kako bi ubirali što veće plodove svog rada.

- Rakovima i Škorpijama Jupiter donosi brojne šanse, zato bih njima savetovala da budu što aktivniji u narednom periodu. Ispunjeni su emotivno, intelektualno, nalaze se u pozitivnoj vazi. Trebalo bi da iskoriste svoj maksimum, kako bi plodovi bili veći, a samim tim i zadovoljstvo - smatra astrolog.

Zaključuje da ovaj vremenski period najviše imponuje znacima koji pripadaju elementu vode - Rakovima, Škorpijama i Ribama, ali da Lavovi, Strelčevi i Ovnovi moraju da budu oprezni do početka aprila.

- Nešto osetljiviji period, ali prolaznog karaktera, je za Lavove, Ovnove, Strelčeve. To znači da ovi znakovi preispituju dosadašnje odluke, budući da su kolerici. Poželjno je da ne donose neke impulsivne odluke, nego da budu strpljiviji i tolerantniji. To nije baš u skladu sa njihovom prirodom, ali svi to možemo, ako radimo na sebi i želimo da unapredimo život. Malo strpljenja potrebno je do početka aprila, kada će oni biti na neki način favorizovani - rekla je Ana.

Zemljani znaci imaju ponove nove i dobre mogućnost. Imaju priliku da ulepšaju, unaprede i poboljšaju svoj život.

- Bik, Devica i Jarac uilaze u sjajan period od 21. marta. Njima bih naročito sugerisala da se skoncentrišu na svog partnera. Odluke koje donose trebalo bi da budu skoncentrisane na partnera, porodicu i bliske ljude. Koliko god da je odluka lična, ona se uvek tiče nekog zajedničkog života i odnosa - zaključuje astrolog Ana Rakić Đuričić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs