DOBRO SE SPREMITE, OD 15. SEPTEMBRA RETROGRADNI MERKUR UDARA NAJJAČE SVE ZNAKE: Ako OVO URADITE - veoma LOŠE vam se piše

Retrogradni Merkur obično svim znacima pomrsi konce, zato pažljivo pročitajte sledeće smernice uz koje ćete lakše podneti njegov najjači uticaj od 15. septembra.

Horoskop
21:04h Autor:
DOBRO SE SPREMITE, OD 15. SEPTEMBRA RETROGRADNI MERKUR UDARA NAJJAČE SVE ZNAKE: Ako OVO URADITE - veoma LOŠE vam se piše
Šta najjači uticaj retrogradnog Merkura od 15. septembra donosi znacima?, Foto: Shutterstock

Retrogradni Merkur, kako smatraju astrolozi, od 15. septembra ulazi u svoju najjaču vazu, spreman da svim znacima donese važne lekcije. Ljudi koji nisu skloni da vode računa o sebi i svom zdravlju, biće veoma ozbiljno na udaru, jer će početi da traže svuda krivce u naletu energije koju ne znaju kako da iskoriste i kanališu.

Imaćete osećaj da ruši sve stvar pred sobom, kao i da vam svaki plan poremeti. Čini će vam se kao da život ne zavisi od vas, već od ove planete. Ali, ovaj period vas usmerava da se okrenete ka sebi i da radi na svojim gr je samo usmeren na okretanje unutra, radi na greškama, ozbiljno analizirajući svoje postupke, misli i osećanja. Prihvatite svoje slabosti i pretvorite ih u korisne prednosti. Merkur je odgovoran i za naš govor, razmišljanje. Shodno tome, na njih se moramo koncentrisati.

Žena, Ljuta žena
foto: Shutterstock

Šta nikako ne smete raditi?

1. Nemojte lagati, pre svega, sebe

Pokušajte da budete što iskreniji prema sebi i živite u skladu sa svojim željama. Nemojte druge kriviti, ako vam nešto ne ide od ruke, već vredno radite kako biste ispunili svoja očekivanja.

2. Ne napadajte druge ljude

Ako neko izaziva u vama negativnost i bes, onda je važno razumeti zašto se to dešava. Zašto tako reagujete? Šta vas muči i šta tako hrabro pokušavate da sakrijete obrušavajući se na bližnje. Ukoliko budete to ignorisali, ne preispitujući sebe, još više ćete ići u negativu i početi da primećujete samo loše oko sebe. Neka svako radi šta hoće i može.

Devojke, Drugarice, Ogovaranje
foto: Profimedia

3. Ne širite glasine i ne ogovarajte

Okrenite se ka sebi, i radite na svojim maname, nemojte da vodite računa o tuđim životma. Jer, ako ste nezadovoljni sobom, to vam neće popraviti sliku o vama, naprotiv!

Šta treba da praktikujete tokom ovog peridoa?

1. Gledajte svoja posla

Posvetite se svojim interesovanjima. Odredite šta je zapravo vaša snaga, šta vas ispunjava energijom.

2. Šalite se više i družite sa duhovitim ljudima

Takve osobe uvek prijaju da se opustite i naoružate pozitivnom energijom koja će vam dati snagu za dalje borbe.

Čitanje, Knjige, Odmor
foto: Ale Ventura / Photo Alto / Profimedia

3. Čitajte dobre knjige i gledajte poučne filomve

U ovom periodu bolje je čitati knjige za razvoj, gledati dobre filmove sa važnim porukama koji je povoljno uticati na vas.

4. Trenirajte pamćenje

Za početak, dovedite stvari u red glavi. Ako sa sobom nosite iskustva iz prošlosti, na koja se ni na koji način ne može uticati, onda to prenesite na papir. Oslobodite prostor za misli i inspiraciju. Zatim dodajte u svoje pamćenje nešto korisno što vas impresionira. Pokušajte da pogledate sebe objektivno u ovom trenutku. Sve što će se sada desiti zahteva vašu veliku pažnju i direktno učešće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs