SA SEPTEMBROM DOLAZI HAOS U NAJAVI: 2 znaka pronalaze ljubav svog života, a 1 može da očekuje finansijsku infuziju

Kakve promene ovi znakovi mogu da očekuju u septembru?

Lifestyle
Autor:
SA SEPTEMBROM DOLAZI HAOS U NAJAVI: 2 znaka pronalaze ljubav svog života, a 1 može da očekuje finansijsku infuziju
Jesen, Foto: Shuterstock

U septembru se otvara mogućnost za novi stepenik - mlad Mesec će zasijati u Vašem znaku, donoseći potencijal za osvježenje angažmana ili statusa unutar firme. Takođe, postoji prilika za promjenu radnog mjesta, jer pun Mesec u Ovnu 29. septembra dotiče Vaš sektor promjena i preobražaja. Velika plata bi Vam mogla biti ponuđena u novoj kompaniji. Ovnovi, čitav Univerzum podržava rast Vašeg autoriteta i prihoda - stoga ne ustručavajte se tražiti veću naknadu!

Devojka, Žena, Jesen
foto: Profimedia

Uprkos kišama, tri strastvena meseca su pred nama - sve tajne će biti otkrivene. U septembru 2023., pruža nam se poslednja prilika da udahnemo sveži zrak u pluća, jer u oktobru počinje "Koridor pomračenja".

Taj mlad Mesec 15. septembra u Devici će se povezati sa Vašim radnim timom, nadređenima i celokupnim timom. Astrološki posmatrano, ova konstelacija je vezana za posao. To znači da će sve što se dešava u Vašoj karijeri tokom septembra dovesti do snažnih događaja u narednim mesecima, konkretno u oktobru i novembru.

Devojka, Žena, Jesen
foto: Profimedia

Interesantno je da će se 15. septembra, istog dana kada je mlad Mesec, Merkur vratiti u direktan hod. To implicira da će mnogi biti suočeni sa važnim poslovnim odlukama. Na primer, moguće su promene u timu, otkazi ili čak odluka da se krene u samostalno poslovanje. Pet astroloških znakova će posebno osetiti uticaj septembra - preporučujemo da proverite listu.

Devica

Počevši od avgusta, Device postaju glavni likovi u timu – sve su oči uprte u vas. U septembru vam se može ponuditi novi čin – mlad Mesec će biti u vašem znaku pa možete dobiti novi angažman ili status u firmi.

Devica
foto: Printscreen / Adria Media Tv

Možete se odlučiti i na promenu posla, jer se pun Mesec u Ovnu 29. septembra javlja u vašem sektoru krize i transformacije – možete otići u novu firmu jer će vam biti ponuđena velika plata.

Takođe ćete odlučiti da promenite imidž, kupiti više poslovnih i kvalitetnih stvari. Retrogradni Merkur u avgustu mogao bi vam pomoći da smršate i vratite se nekom stilu koji vam je bio relevantan pre nekoliko godina.

Verovatno ćete nakon fizičke promene shvatiti da je vreme da osvežite i sopstvenu karijeru.

Lav

Snažne promene u karijeri za vaš znak prvenstveno su povezane s novom situacijom s platom. Najverovatnije će vam porasti već 15. septembra zbog rasta vaše aktivnosti – možete početi podučavati druge ljude ili ćete zahvaljujući novim treninzima uspešno povećati cenu svojih usluga.

Burmanska astrologija, Žena, Lav
foto: Shutterstock

Takođe je verovatno da na poslu možete imati vođu koji će vas "podići" za stepenicu više. Pokroviteljstvo će vam pomoći da postignete velike visine i finansijski rast.

Pun Mesec 29.9. u Ovnu događa se u vašem sektoru obrazovanja – možete dobiti diplomu ili ćete imati učitelja koji će uticati na vaš profesionalni razvoj do 2025. godine.

Druženje s tom osobom (ili kroz obuku) proširiće vašu karijeru, kao i promeniti vaš pogled na život u prosperitetnijem i finansijski uspešnijem smeru.

Strelac

Mlad Mesec 15. septembra je u vašem sektoru karijere i statusa – možda ćete imati novog šefa ili ćete sami postati vođa i dobiti novu poziciju.

Ako ste već duže vreme nezaposleni, onda će upravo u septembru vaši razgovori uroditi plodom – ponudiće vam se kvalitetan posao s dobrom kancelarijom i prijatnim rasporedom.

Strelac
foto: Shutterstock

Takođe u septembru ćete raditi na odnosima s upravom. Verovatno sada imate dva voditelja i mogli biste se umoriti od prilagođavanja svakome.

Najverovatnije će ovo pitanje biti rešeno sredinom septembra. A do 29.9. možete napraviti prvi korak u pokretanju sopstvenog posla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs