da li ste među njima?

4 NAJDRAMATIČNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Nemilosrdno i nepotrebno gaze sve oko sebe, samo da bi privukli pažnju!


Ako se pitate što neke ljude čini kraljevima drame, možda je to samo njihova crta ličnosti. Evo nekoliko znakova Zodijaka koji su izuzetno dramatični.

Zanimljivosti
Autor:
4 NAJDRAMATIČNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Nemilosrdno i nepotrebno gaze sve oko sebe, samo da bi privukli pažnju!
Foto: Shutterstock

Ako spadate u grupu sramežljivih i introvertnih osoba onda vam sigurno drama i ljudi koji je stvaraju 'idu na živce'. Druženje s takvim ljudima može uzeti svoj danak jer se morate pripremiti za mnogo drame u bilo čemu.

Ribe

Lavovi generalno traže pažnju, ali traže je i žene Ribe. Neće vas poštedeti kad god vide šansu za stvaranje drame jer tako privuku preko potrebnu pažnju na sebe.

Nisu im strani ni nepotrebni izlivi besa, u osnovi učiniće sve što je potrebno samo da bi privukli nekoliko pogleda.

Devica

Izuzetno nemilosrdne i dramatične su takođe i žene Device. One su same sebi najbitnije i ako slučajno pokušate njima da dominirate, pripremite se za predstavu prepunu drame.

Device neće upijati negativnost od drugih, veruju u sebe, a kada osete povredu svoje privatnosti, stvaranje drame im je jedina opcija.

ljutnja
foto: Shutterstock

Bik

Ovaj horoskopski znak takođe voli da stvara dramu. Jednostavno to rade i ne osećaju ništa loše u tome.

Ako Bikovi osete da i ignorišete, najverovatnije će odmah stvoriti dramu i tako lako zaraditi titulu kraljice drame, piše Pinkvilla.

Strelac

Strelac ponekad može biti izuzetno dramatičan. Od lica šteneta do tepanja poput deteta, Strelac će učiniti sve da privuče pažnju. Žele da stvari idu svojim tokom, onako kako su zamislili, a ako ne idu, stvaraće dramu i otežavati stvari drugima oko sebe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs