ispovest žene

BILI SU U SREĆNOM BRAKU 25 GODINA, A ONDA JE SAZNALA ŠOKANTNU ISTINU: Svet joj se srušio u trenu!

Bolno saznanje

Ljubav i zavođenje
14:01h Autor:
BILI SU U SREĆNOM BRAKU 25 GODINA, A ONDA JE SAZNALA ŠOKANTNU ISTINU: Svet joj se srušio u trenu!
Foto: Shutterstock

Neimenovana žena primetila je promenu ponašanja svog supruga, u smislu preterane brige o svom izgledu. Videla je da ga hvata kriza srednih godina. U početku nije bila zabrinuta, sve dok nije pronašla fotografije dosta mlađe žene u njegovom mobilnom telefonu.

Ovo je njena ispovest:

Moj suprug kaže da sam ja kriva za njegovu aferu, ali znam da se to dogodilo zbog njegove krize srednjih godina. Ostavila sam ga posle toga, nakon 25 godina braka.

On ima 55 godina, ja imam 54. Dosadilo mi je da budem njegova supruga uz koju on 'već dugo pati'.

Sve je počelo kad je napunio 50 godina. Do tada smo bili prilično srećni, imali smo malo problema. Vodili smo lep zajednički život. Ali, odjednom je počeo previše da brine o svom izgledu. Čak je počeo da istražuje teme o transplantaciji kose.

Potom je krenuo u teretanu, kupio novu odeću i - poput sredovečnog muškog klišea kakav je postao - odlučio je da sebi kupi skupoceni sportski automobil. Sve mi je to bilo prilično interesantno dok nije počeo da se ponaša tajanstveno. Predostila sam aferu.

Prevara
foto: Shutterstock

Ubrzo nakon toga, fotografije koje sam videla u njegovom mobilnom telefonu potvrdile su da sam u pravu. U pitanju su bile fotke puno mlađe žene. Najpre je sve negirao, pokušavajući da me uveri da mu je to prijateljica s posla. Ali, sakrio je njen broj pod drugim imenom tako da mi je bilo sve jasno.

Bila sam skrhana od bola. Osećala sam se tako izdano. Da je bio iskren, možda bih mu i oprostila, ali umesto da prizna krivicu, on je mene okrivio za svoju preljubu. Rekao mi je da je to uradio jer nisam pokazivala interesovanje za njega.

Očigledno, nisam dovoljno masirala njegov ego, dok je druga žena činila da se on oseća seksi, zgodnim i pametnim.

Rekla sam mu da želim razvod. Pronašla sam sebi garsonjeru i spakovala kofere, ali sad me moli da ne odlazim. Priznajem osećam se tako tužno, ne znam kako ću sve ovo preboleti, prenosi The Sun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs