svi su zaprepašćeni

ZATEKLA SAM MAMU DA SE LJUBI S MOJIM DEČKOM! PROGLASILI ME LUDOM: A onda je usledio novi ŠOK! Neverovatno!


Mlada žena posumnjala je da nešto nije u redu s vezom kad joj je tadašnji dečko postao jako prisan s njenom majkom.

Ljubav i zavođenje
15:15h Autor:
ZATEKLA SAM MAMU DA SE LJUBI S MOJIM DEČKOM! PROGLASILI ME LUDOM: A onda je usledio novi ŠOK! Neverovatno!
Foto: Shutterstock

- Moja mama je spavala s mojim dečkom 8 meseci pre mog 18. rođendana, a onda je otišla s njim, verili se i dobili bebu. Četiri godine nismo u kontaktu, započela je svoju priču žena u video snimku.

- Kad sama počela da se zabavljam sa tim dečkom imala sam 17 godina, a on 21. Apsolutno normalno, ali bila sam jako naivna. Dakle, mesec dana nakon početka veze, on je bio kod mene kući, moja mama mu je kuvala čaj, dok je tata spavao na sofi preumoran nakon posla - ispričala je.

- Imala sam osećaj da nešto nije u redu. Nisam bila sigurna, ali sam mislila da čujem zvukove, pa sam sišla niz stepenice i zatekla mamu kako se ljubi s mojim bivšim dečkom.

- Ja sam, naravno, užasno reagovala. Otrčala sam na sprat kuće, a njih dvoje krenuli su za mnom. Oboje su poricali da se išta dogodilo, čak su me i uverili da sam luda - ispričala je, a zatim dodala da su pokušali da manipulišu njom da pomisli da je skrenula s uma. Toliko da je dobila i lekove za smirenje.

Prevara
foto: Shutterstock

- Odveli su me kod lekara, dobila sam lekove i sve vreme mi je mama nabijala na nos da će moj brat ostati bez mame ako išta kažem, što bi bila moja greška - objasnila je.

- Kao 17-godišnju devojku koja je jako voljela svoju porodicu, ovo me je jako povredilo. I tako su mi rekli da sam luda i počela sam da pijem lekove. To je trajalo od marta do oktobra , kad sam napunila 18 godina.

- U tom periodu je bilo puno incidenata. Napao me je i posekao pored oka, a mama ga je odvela na kafu da se smiri i da proveri da li je dobro. Noću je krišom izlazila iz kuće i spavala s njim u automobilu, a onda bi oboje legli u krevet - on sa mnom, a moja mama s tatom - ispričala je.

Nakon prvog, mlada žena je snimila i drugi video, kako bi objasnila šta se dogodilo kad je saznala istinu.

- To je bio običan dan, bila sam na poslu, roditelji takođe, pa tako i moj dečko u to vreme. Kada sam izašla s posla, našli smo se kod njegove mame jer sam htela da ga častim večerom. Njegov telefon je bio sa strane, oboje smo trčali okolo i spremali se za večeru i tad sam videla da mu je stigao SMS - ispričala je.

- Bila je poruka od moje mame. Nemojte zaboraviti da sam tad bila na lekovima jer su me oni dvoje uverili da nisam normalna - dodaje.

- Primetila sam nekoliko puta tokom tih meseci da mu je mama slala srca u porukama, a kada sam to na kraju i spomenula, rekli su da sam paranoična i da se njih dvoje ponašaju kao što bi se ponašali bilo koji drugi članovi porodice. A mene su uveravali da sam luda.

- Poruka koju je dobio od moje mame glasila je 'Hej dušo, nadam se da si imao najbolji dan na poslu, ti si moj svet'.

prevara, varanje
foto: Profimedia

- U tom trenutku sam potpuno poludela. Uzela sam njegov telefon. Mislim da se uspaničio pa me zgrabio i prikovao za zid kako bi mi lakše uzeo telefon. Tada sam pozvala mamu i pitala je ‘šta se događa?’- ispričala je.

- Vrištala je u slušalicu govoreći da se sklonim od njega'. Da svima bude jasno, ni na koji način ja nisam napala tog dečka, on je mene prikovao uz zid pokušavajući da uzme nazad svoj mobilni- rekla je.

Žena je tada objasnila šta se dalje dogodilo i kako je rekla svom tati, piše britanski Sun.

- Nakon toga sam otišla do tate na posao. Slomljena ob bola i šoka sve sam mu ispričala. Neverovatno dobro je to prihvatio, brinuo je samo da smo ja i brat dobro. Malo kasnije došli smo kući i otkrili, ne samo da se mama spakovala i otišla, već da je uzela i psa i auto - ispričala je u videu.

- Ostavila nas je bez ičega. I iako mi je to sve danas smešno, to je nešto s čime sa mse tada teško nosila. To je jako uticalo na sve nas - objasnila je.

Starija žena, Lap top, Kompjuter
foto: Shutterstock

Danas, nemam nikakav odnos mamom. Blokirala sam je na svim društvenim mrežama. Ne treba mi ta negativnost u životu pa je blokiram - objasnila je.

Korisnici TikToka bili su zaprepašćeni njenom pričom, nisu mogli da veruji da bi njena mama učinila tako nešto.

- Kako je majka to mogla da ti uradi -čudio se jedan korisnik.

- O moj Bože, ovo ide od lošeg prema gorem! Ne mogu da verujem da su te kljukali lekovima. Strašno - napisao je drugi komentator.

- Tako mi je žao što si prošla tako nešto. Tvoja mama je sebična i otrovna i ne zaslužuje te. Svakako razgovaraj s terapeutom, nemoj sama da se nosiš s tim sama - savetovao je drugi korisnik.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs