pogledajte

OVO SU NAJLEPŠI PAROVI NA NAŠOJ JAVNOJ SCENI: Zaljubili se na snimanju, prebrodili sve prepreke! (FOTO)

Uspešni, zgodni, nasmejani, zaljubljeni - čini se da imaju svet na dlanu. Ko su mladi parovi na srpskoj javnoj sceni koji privlače najviše pažnje talentom, harizmom i lepotom?

Ljubav
14:58h Autor:
OVO SU NAJLEPŠI PAROVI NA NAŠOJ JAVNOJ SCENI: Zaljubili se na snimanju, prebrodili sve prepreke! (FOTO)
Nina Janković i Mateja Dičić, Foto: G.G./ATAImages

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan

Goran Bogdan, Jovana Stojiljković
foto: Antonio Ahel/ATA

Hrvatski glumac Goran Bogdan i glumica Jovana Stojiljković dve i po godine uživaju u skladnoj vezi, o kojoj ne žele da govore u javnosti.

Prošle godine se, upravo iz tog razloga, nagađalo da je glumački par odlučio da se rastane, međutim njih dvoje su opstali. I nedavno je ponovo počelo da se šuška da im ne cvetaju ruže jer je Bogdan u Los Anđelesu zbog posla, ali po svemu sudeći, njihova ljubav je jaka.

Ovog leta na putu do mora, Jovana i Bogdan su svratili do njegovih roditelja, a priča se i da je susret protekao odlično.

Goran je ranije isticao da su majka i otac vrlo radoznali, pa pitaju kad će da se ženi.

Inače, Bogdan i Jovana su se upoznali tokom snimanja serije “Senke nad Balkanom” gde su tumačili zaljubljeni par. Iskrice među njima su se odmah pojavile, te je ljubav zaživela i van platna.

Olivera Bacić i Miodrag Dragičević

Mladi glumački par Olivera Bacić i Miodrag Dragičević nedavno su se ostvarili u ulozi roditelja kada su dobili svoje prvo dete – ćerku kojoj su dali ime Vasilija.

„Olja i ja polako ulazimo u štos kako se menjaju pelene, kad treba dati cuclu. Sve dolazi na svoje prirodno i sve nam je lepo. Ne mogu rečima da opišem kako se osećam. Kad su mi ljudi govorili – videćeš kad dobiješ svoje dete, ne mogu ja da ti kažem koja je to sreća – delovalo mi je neverovatno. A sad sam se u to uverio“, kazao je Miodrag, inače brat glumice Tamare Dragičević.

Dragičević je široj javnosti poznat po ulogama u brojnim domaćim serijama, a Oliveru je publika prvi put upoznala u seriji „Priđi bliže“ 2010. godine.

Pažnju je privukla i radom na serijama „Žigosani u reketu“ i „Kalkanski krugovi“, a u fokus javnosti nedavno je ušla ulogom Lepe Lukić u filmu „Toma“ Dragana Bjelogrlića.

Nedim Nezirović i Teodora Dragićević

Nedim Nezirović, Teodora Dragićević
foto: A.K./ATAImages

Mladu Teodoru u seriji Nečista krv gledamo kao sluškinju Stojnu. Uz nju igra i njen dečko glumac Nedim Nezirović, ali u ovom ostvarenju koje je osvojilo publiku ona ima vrele scene seksa ne sa njim, već sa glumcem Markom Grabežom. Naime, Stojna u seriji nevinost gubi sa svojim polubratom Mitom, Jovčinim bratom, kog u seriji igra baš Nedim Nezirović.

Jedna od Teodorinih i Nedimovih skorijih fotografija koju su podelili sa publikom na Instagramu pokazuje koliko njih dvoje uživaju u ljubavi.

Čvrsto zagrljeni i nasmejani Teodora i Nedim prosto blistaju zajedno. Mnogi ih već vide kao novi najslađi par na domaćoj glumačkoj sceni.

Zajedno su bili i na premijeri filma Nečista krv – Greh predaka, kada su rado pozirali pred kamerama.

Nina Janković i Mateja Dičić

Nina Janković, Mateja Dičić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Nina i njen suprug Mateja Dičić imaju dvoje dece, ćerkicu Ivanku i sina Vukašina. Ona je često govorila da uživa u materinstvu, koje ju je promenilo.

„Dete je ono što mi je falilo proteklih godina da bih mogla da kažem da sam apsolutno srećna. Sada se osećam potpuno. Život sada ima veći smisao i mnogo je zabavniji, nikada nije dosadno“.

Nina je sa ekonomistom Matejom Dičićem već osam godina u ljubavi, a venčali su se 2014. godine u crkvi Svetog Marka u Beogradu.

Tamara Dragičević i Petar Benčina

Tamara Dragičević, Petar Benčina
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pre 10 godina Petar i Tamara su se zavoleli, a 2015. on je učinio ono čemu se mnoge potajno nadaju. Tamaru je zaprosio dok su plovili oko Korčule u Hrvatskoj. Naredne godine venčali su se na Adi Bojani. Ta njihova bajka traje i danas. I mogu sve i stižu sve sa dvoje dece, i to uz posao koji ni najmanje nije od devet do pet.

“Našli smo se. Manje-više, to Tamara sve savršeno organizuje, a ja sam tu apsolutno u svakom trenutku. I onda se sve to lepo prepliće. Sve je pitanje ljubavi. I ljubavi između partnera i prema profesiji. Kad nešto voliš, to nije obaveza“, kazao je Petar ranije za Zadovoljnu.

Dodao je i da rado koriste baka-servis.

“Imamo pomoć i moje i Tamarine mame, dosta nam znače s klincima. Tu su i moje sestre i njena sestra. Obe naše porodice su velike i to je zapravo jedna velika zajednička porodica i uvek je zanimljivo.“

Miloš Biković i Ivana Malić

Nedavno su na premijeri filma “Južni vetar” veliku pažnju privukli glumac Miloš Biković i njegova nova devojka Ivana Malić.

Ivana je, kako pišu mediji, mlada pravnica iz Crne Gore koja na Instagramu, između ostalog rado deli fotografije sa raznih putivanja.

Njen profil je i prava modna inspiracija, često se se slika u svečanim, izazovnim toaletama, ali i u kupaćem na plaži ili ušuškana u zimsku jaknu u zavejanoj Moskvi.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Mirka Vasiljević
foto: ATA Images

Pre par meseci njih dvoje su dobili četvrto dete. Glumica se porodila na Kipru gde njen partner Vujadin Savić trenutno ima angažman.

„Odrastajući u velikoj porodici, oduvek sam želela da je i ja osnujem. Stvarno sam imala sreću da naletim na Vujadina. On je razumeo moj stil života, ja sam njegov i konstantno smo jedno drugom pružali podršku. Imamo slične vizije za život i svaki put kad smo želeli da dobijemo prinovu, ostvarilo nam se, što je blagoslov u današnje vreme. Prosto, zaboravila sam nekako te trudničke dane i mogu da kažem da sam ih se na neki način zaželela“, rekla je Mirka.

Kako kaže, ona je zaprošena već u 20. godini, a svadba je, po redosledu, trebalo da bude naredne godine, ali su ušli u trudnoću. Pa drugu. Pa treću…

“Tada sam imala 20 godina i bila sam mnogo opterećenija nekim nebitnim sitnicama – od dekoracija salveta i tako dalje, ali sam s vremenom i iskustvom shvatila da je manje – više. Shvatila sam da čovek nikako ne treba da bude otperećen tim danom, već da se opusti i uživa samo sa najbližim ljudima, da bude neka zdrava i čista atmosfera, jer je to ono što nas čini bogatijim. Od takvih događaja se prave uspomene, a od uspomena se živi. Tako da sam u ja ustvari ta koja je kočila ceo taj proces, jer sam bila opterećena nekim nebitnim stvarima, a onda i trudnoćom. Želela sam da, kao i svaka mlada, imam savršenu liniju za venčanicu. Vujadin baš voli naše običaje, tako da ćemo svadbu sigurno napraviti, nadam se što pre.“

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs