na vama je da odlučite

OVO SU NAJSTILIZOVANIJE ŽENE SVETA: Koja je po vama broj 1? (FOTO, ANKETA)

O ličnom stilu poznatih dama često pišemo, ali sada vam donosimo i neke za koje možda niste znali da mogu da se nađu na ovakvoj listi.

Moda
Autor:
OVO SU NAJSTILIZOVANIJE ŽENE SVETA: Koja je po vama broj 1? (FOTO, ANKETA)
Foto: Profimedia

O stilu ne vredi raspravljati ali posto te neke slavne žene koje nam dobro dođu kao inspiracija i čijem se stilu godinama divimo. Nije sve u novcu i u skupim krpicama, zar ne?

1. ZOI KRAVIC

Ona je ćerka poznatog para - Lenija Kravica i Lize Bonet. Zoi je svoju karijeru odlučila da gradi na velikom platnu i već sa 32. godine može da se pohvali brojnim filmskim i televizijskim ulogama. Njen stil je jednom rečju - unikatan i inspirisan Afrikom i Azijom. Iako je rođena u Los Anđelesu, nije odustala od svojih korena, a to radi zaista bolje od ostalih.

1 / 8 Foto: Profimedia

2. UMA TURMAN

Ona je zvezda više od 30 godina, majka dvoje dece i ikona filmova Kventina Tarantina. Njen stil j zreo, ženstven sa primesama kul Njujorčanke.

1 / 6 Foto: Profimedia

3. KEJT MOS

Ona je sigurno neko o čijem se stilu piše još od kada je započela svoju romansu sa Džoni Depom početkom devedesetih godina. Od rokenrol kraljice do žene koja ume da ponese i najelegantnije komade, a da i dalje izgleda neverovatno kul. To je ona - jedna jedina - KEJT MOS.

1 / 23

4. SARA DŽESIKA PARKER

Ona je bila kul i pre serije Seks i grad ali njena pozicija modne ikone je tek tada postala neoboriva. Njen lični stil se razvijao s godinama i svima je jasno da je mnogo o modi naučila od kostimografkinje sa seta kultne serije - Peti Fild. Ono što ona ume da iznese - ne može niko. I tačka!

1 / 11 Foto: Profimedia

5. KLOI SEVINJI

Modna ikona devedesetih i muza indi filmova. Kloi od svog stila ne odstupa još od kako je bila klinka, na nju ne utiču trendovi.

1 / 4 Foto: Profimedia

6. KERI RASEL

Neutralne boje, teksas i komadi koji ne zastarevaju su uvek njen odabir, a detalji poput interesantnih naočara, obuće i tašne su ono što je izdvaja. Njena inače kovrdžava kosa, uvek se lepo stilozovana, a od šminke koristi najnežnije nijanse.

1 / 9 Foto: Profimedia

7. BLEJK LAJVLI

Svako njeno pojavljivanje na crvenom tepihu oduzima dah, a njen lični stil je definitivno nastavak onoga što je naučila na snimanju serije "Tračara".

1 / 7 Foto: Profimedia

8. SIJENA MILER

Još jedna engleskinja sa besprekornim stilom. Boho haljine, i bluze, kao i besprekorna kosa i šminka u svakjom momentu su odlika njenog stila koji ne prestaje da oduševljava i inspiriše.

1 / 9 Foto: Profimedia

9. DAKOTA DŽONSON

Ćerka glumice Melani Grifit i Don Džonsona, devoja Krisa Martina i zvezda filmova "50 nijansi sive" je oličenje onoga što nazivamo - kul. Ona ne pati od toga da nosi modne dizajnere, jednostavno je svoja.

1 / 7 Foto: Profimedia

10. KEJT BLANČET

Jedna od najboljih glumica današnjice, žena sa prefinjenim stilom ali i mogućnošću da ponese i jako neobične komade.

1 / 9 Foto: Profimedia

11. KEJTI HOLMS

Ona je pažnju modnih magazina privukla svojim ležernim stilom, koji nas iz dana u dan sve više oduševljava.

1 / 9 Foto: Profimedia

12. ROUZI HANTINGTON VAJTLI

Supruga akcionog junaka, Džejsona Stejtema, supermodel i glumica - Rouzi Hantington je jedna od žena koja je poslednjih par godina uspela da se popne na sam vrh modnih influenserki. Njen stil je minimalizam, ona bira sam neutralne boje i to radi bolje od svih.

1 / 12 Foto: Profimedia

13. KEJT BOSVORD

Plave kose, pomalo hladne lepote, vitke linije i sofisticiranog stila, Kejt Bosvord je glumica i ikona stila mlađe generacije. Njena pojava odiše klasikom ali i modernim detaljima koje uspešno prilagođava svom postojećem fazonu.

1 / 9 Foto: Profimedia

14. MERI KEJT OLSEN

Najpoznatije bliznakinje na svetu, vlasnice jedne od najluksuznijih modnih brendova na svetu (The Row) i nekadašnje glumice, svojim unikatnim stilom oduševljavaju modne kritičare poslednjih 20 godina. Iako njihovo odevanje nije po svačijem ukusu, one su svoje i to je dovoljno da se nađu na ovoj listi.

1 / 7 Foto: Profimedia

15. ŽIZEL BUDNŠEN

1 / 8 Foto: Profimedia

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs