Čista desetka

ŽENA NIKAD NIJE TOLIKO STARA, DA NE MOŽE DA NOSI FARMERKE: Šeron Stoun (63) je živi dokaz! (FOTO)

Farmerke ležernog kroja ukrašene lancem kombovala je s belom košuljom, vrlo tankim puloverom i sakoom u nežnoj nijansi ružičaste

Moda
Autor:
ŽENA NIKAD NIJE TOLIKO STARA, DA NE MOŽE DA NOSI FARMERKE: Šeron Stoun (63) je živi dokaz! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Šeron Stoun jedna je od najvećih holivudskih kul žena u svakom pogledu, uključujući i modnom. To je još jednom pokazala prilikom izlaska na večeru s prijateljicom.

Šeron se s prijateljicom družila u popularnom italijanskom restoranu Toscana u Los Anđelesu, a na večeru je došla u odličnoj kombinaciji.

Farmerke ležernog kroja ukrašene lancem kombovala je s belom košuljom, vrlo tankim puloverom i sakoom u nežnoj nijansi ružičaste. Kombinaciji je dodala i patike u beloj boji, a umesto neke ležernije torbe koju bi drugi odabrali uz patike i ovaj tip farmerki, Šeron je odabrala elegantnu satensku ružičastu torbicu s velikom kristalnom kopčom.

Pokazala je kako se lako mogu spajati odevni komadi različitih stilova, a rezultat je kul i nosiva kombinacija.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Šeron ne robuje trendovima i ne zamara se nametnutim modnim pravilima. To je jasno po odevnim komadima koje bira, među kojima su i razni, uslovno rečeno, mladalački krojevi farmerki.

Puno se razgovara o tome kakve su farmerke primerene za određene godine, pa je tako nedavno i 47-godišnja Sofija Vergara bila meta kritičara zbog nošenja pocepanih farmerki. Pojedini korisnici društvenih mreža zaključili su kako je prestara za njih.

Prema rezultatima nekoliko online anketa, žene generalno ne bi trebalo da nose farmerke nakon 50. godine života, nezavisno od toga kakav je model u pitanju.

Naravno, gotovo svi ćemo se složiti kako je to besmisleno jer su farmerke jedan od najsvestranijih odevnih komada u ženskom ormaru i možemo ih nositi bez obzira na godine. Najbolji dokaz za to je i 63-godišnja Šeron koja izgleda fantastično u ovom modelu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs