pogledajte

25 POZNATIH ZVEZDA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Koja je po vama najlepša? (FOTO)

Bez glamura, a i dalje sijaju.

Star look
Autor:
25 POZNATIH ZVEZDA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Koja je po vama najlepša? (FOTO)
Sindi Kraford, Foto: Profimedia

Instagram može biti čudno mesto: od filtriranih fotografija do „živite svoj život najbolje što možete“ motivacionih slika, svi znamo da Instagram nije stvarnost – ali ponekad je teško da budete svesni toga kada uđete u treći sat onoga što je počelo kao trominutni skrol. Ukomponujte to sa doteranim i naizgled savršenim svetom uticajnih i poznatih lica, i lako ćete se naći u kovitlacu sumnji u sebe i svoj izgled.

I zbog toga baš volimo kada slavne ličnosti odluče da otkriju trenutak stvarnosti na društvenim mrežama. Od znojavih slika posle treninga do kremastih selfija, selfi slavne lepotice bez šminke je ponekad lep podsetnik na našim fidovima da su ti glamurozni ljudi zapravo – kao mi.

Otkrivamo listu slavnih ličnosti koje se ne stide da otkriju svoje lice bez šminke.

Adel

Obeležavajući svoj 34. rođendan, Adel je podelila sliku bez šminke na Instagramu ispod koje je napisala: „Kakve razlike napravi jedna godina! Ako vreme nastavi da leči i izglađuje sve nabore u mom životu kao što to čini kako godine prolaze, onda jedva čekam da imam 60! Nikada nisam bila srećnija! Toliko lekcija, toliko blagoslova na kojima treba biti zahvalan. Ovo je 34, i sviđa mi se ovde! Hvala na rođendanskoj ljubavi kao i uvek.”

Kim Kardašijan

Pravo iz kreveta i pozirajući pored svoje ćerke, Kim Kardašijan je podelila sladak, intiman selfi bez šminke, zajedno sa svojom blistavom kožom i pidžamom sa srcima.

Gvinet Paltrou

Objavljujući odu svojoj prijateljici i koleginici, osnivačica Goop-a Gvinet Paltrou podelila je sa svetom kako izgleda bez šminke iza svoje maske.

Hejli Biber

Osim njenog odmora na plaži i predivnog okruženja, blistava koža modela i ten bez šminke su ciljevi za ovo leto. Mi, zavidni? Nikada.

Jelena Đoković

Jelena retko kad nosi jaku, preteranu šminku i voli da joj lice deluje što prirodnije – a rezultati toga se i vide po njenom ujednačenom tenu.

Holi Viloubi

Holi Viloubi je nedavno svetu predstavila svog prelepog novog psa Bejli i podelila ovaj sjajni selfi bez šminke uz jutarnje maženje. Slatko.

Ešli Grejem

Ešli Grejem je saznala za gubitak kose posle porođaja i podelila je to sa svojim pratiocima na Instagramu u martu prošle godine. A, na ovoj slici upoređuje svoju novoizraslu ‘bebeću kosicu’ – i obožavamo je zbog toga.

Mili Mekintoš

Mili Mek je podelila ovaj selfi bez šminke uz koju objašnjava šta se zaista krije iza njenog „sjaja u trudnoći“. Od izbijanja bubuljica i akni do suve kože i hiperpigmentacije, Mili je podelila neželjene efekte na koži sa kojima se suočavala tokom trudnoće – a mi volimo realnost

Dženifer Lopez

Kraljica sjaja, Džej Lo, podelila je ovaj selfi bez šminke uz reči: ‘Dobro jutro svima!!! #MorningFace’. Naravno, postoji filter na slici, ali mi to ipak cenimo!

Dru Barimor

Dru Barimor je podelila ovaj „sirovi i smireni zamišljeni trenutak“ na Instagramu i i dalje izgleda tako glamurozno.

Riz Viterspun

Uvid u jutra sa Riz Viterspun, ovaj selfi bez šminke ispunjava nas velikom radošću. Ali to bi moglo biti do velikog lenjog labradora?

Gabrijel Union

Gabrijel Union pokazala je svoj sjajni izgled bez šminke ovim veličanstvenim letnjim selfijem.

Eli Goulding

Prelepa Instagram fotka Eli Goulding na plaži izaziva ozbiljnu zavist, plus izgleda veličanstveno.

Điđi Hadid

U redu, nije šokantno što Gigi Hadid izgleda neverovatno bez šminke – ona je ipak supermodel. Ipak, cenimo opušteno letnje izdanje i fotku.

Tamara Dragičević

Ona osvaja svojom glumom, ali i lepotom, a njenom licu bez šminke svi se divimo.

Demi Mur

Navikli smo da vidimo Demi Mur na crvenim tepisima u punom glamu, tako da je ovaj jutarnji selfi Demi bez šminke osvežavajuće stvaran. Ipak, nije nas toliko iznenadilo da je glumica podjednako lepa i ujutru.

Dženifer Aniston

Spojler: Dženifer Aniston bez šminke je prelepa kao što je Dženifer Aniston na crvenom tepihu.

Lejdi Gaga

Lejdi Gaga je podelila ovaj sunčani selfi bez šminke, pokazujući svoju prelepu blistavu kožu.

Džesika Bil

Džesika Bil je podelila ovaj selfi bez šminke uz natpis: „Danas širim malo ljubavi prema sebi bez filtera i bez šminke za moju devojku @KateUpton. Ona je na misiji da podstakne sve da se osećaju snažnim i vole sebe *kakvi jesu*… i tako mi je čast da pomognem u širenju te poruke. Odvojite trenutak da pokažete pravog sebe.”

Kejt Apton

Kejt Apton je podelila ovaj selfi kako bi dokumentovala dobar dan svoje kože. I mi se slažemo.

Hale Beri

Želite da podelite selfi bez šminke, ali da ga učinite da bude šik? Pogledajte Hali Beri, koja je naparila lice i odmah se zatim uslikala.

Kortni Koks

‘Monika? je podelila ovaj urnebesni video bez šminke kako vozi na posao sa mokrom kosom… i crkosmo od smeha.

Sindi Kraford

Da li smo iznenađeni što Sindi Kraford izgleda nestvarno bez šminke? Ne, mi nismo. Da li cenimo realnu sliku? Da.

Džesika Alba

Džesika Alba je još jedna poznata ličnost koja voli da pokaže taj znoj posle treninga.

Salma Hajek

Prelepi selfi sa puštenom kosom Salme Hajek u stilu Fare Foset samo je još draži zbog njenog sjaja bez šminke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs