PRINCEZA KAROLINA OD MONAKA

ISTERALA ŠARLIN IZ PALATE, MANIPULIŠE BRATOM OD PRVOG DANA: Rat zaova u Monaku! (FOTO)

Nakon što je francuski 'Voici' objavio kako je princeza Šarlin sklopila ugovor sa suprugom, princom Albertom, i finansijski osigurala budućnost, ali i život van zidova palate, krenula su nagađanja zašto je do toga došlo

Vip priča
20:03h Autor:
ISTERALA ŠARLIN IZ PALATE, MANIPULIŠE BRATOM OD PRVOG DANA: Rat zaova u Monaku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prema svemu sudeći, na temelju ugovora kojeg je 44-godišnja princeza Šarlin sklopila sa 20 godina starijim princom Albertom, ona će na godišnjem nivou dobijati 12 miliona evra, a dobila je i ono što je najviše želela - priliku da ne mora da živi s njim u palati. Zauzvrat, ona će se pojavljivati na svim za monegaški dvor važnim događanjima, kako bi se, barem prividno, stekao utisak bračne sreće.

Nije trebalo dugo da krenu nagađanja što je dovelo do takvog psihičkog stanja najnesrećnije princeze na svetu, a prst je ubrzo uperen prema njenoj jetrvi, Albertovoj sestri, princezi Karolini, koja je oduvek smatrala da je ona trebalo da bude vladar. Zbog toga je dodatno zagorčavala Šarlin život u Monaku, te se ona u toj kneževini nikada nije osećala dobrodošlom.

IMA SKORO 80 GODINA, IZGLEDA KAO ŽENA OD 40: Žaklin Smit otkrila ELIKSIR mladosti! (RECEPT)

Princeza Šarlin
foto: Profiemdia

Kako piše francuski 'Voici', Šarlin više ne želi da ima ikakve kontakte sa svojom jetrvom, koja se ubacila u ulogu šefice kneževske porodice, a koja je već počela da se ponaša i prema njenim sedmogodišnjim blizancima više kao majka nego kao tetka.

Inače, otkako je 1982. preminula njihova majka, monegaška princeza Grejs, Karolina se zapravo postavljala kao glava porodice, a ponudila se čak da sa svojim tadašnjim suprugom, danas pokojnim Stefanom Kaziragijem, postane 'zamenski kraljevski par', budući da je u to doba njen brat, princ Albert partijao po svetu i izigravao plejboja. Ali, kaziragi je izgubio život 1990. u pomorskoj nesreći i ostavio nju kao udovicu.

ŽIVOTNA PRIČA NAJELEGANTNIJEG ČOVEKA U HOLIVUDU: Izgubio voljenu prerano, svoju reč nije nikad pogazio! (FOTO, VIDEO)

Princeza Karolina
foto: Profimedia

Karolina je i dalje čvrsto stajala iza Alberta, ispravljajući sve njegove greške i radeći na imidžu monegaške kneževine, čekajući svoje mesto u nasledstvu trona, gde je bila odmah iza njega. Ali, kada je princeza Šarlin 2014. rodila blizance - princa Žaka , koji je postao Albertov naslednik, i princezu Gabrijelu, mesto princeze Karoline dodatno se pomaklo, zbog čega ona nije krila nezadovoljstvo.

Ugovor koji je Šarlin potpisala s Albertom navodno sadrži i klauzulu u kojoj se navodi da ukoliko Albert umre pre nego što njihov sin postane punoletan, upravo će Karolina postati privremena vladarka Monaka, dok bi Šarlin trebalo na svojim leđima da iznese samo pojedine sastanke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs