PRINCEZA ŠARLIN

DRAMA U MONAKU: Vratila se sa lečenja i zadala jak udarac svom mužu! Tera ga da izabere ko mu je važniji-ONA ili sestra!

Princeza Šarlin želi da odvede decu u Švajcarsku kako bi imali bezbrižno detinjstvo.

Vip priča
Autor:
DRAMA U MONAKU: Vratila se sa lečenja i zadala jak udarac svom mužu! Tera ga da izabere ko mu je važniji-ONA ili sestra!
princeza Šarlin, Foto: Profimedia

Nakon dugotrajne odsutnosti iz 'zlatnog kaveza', kako je opisala svoj život u Monaku, princeza Šarlin konačno se vratila kući - ali ako se pita 'najtužniju princezu', to neće potrajati dugo.

Insajderi iz palate kažu da 44-godišnjakinja očajnički želi da spakuje svoju porodicu i da se preseli u Švajcarsku i da je zauzeta uveravanjem svog supruga princa Alberta da se pridruži njenom planu.

'Nakon što je prošlu godinu provela na lečenju od zdravstvenih problema, prvo u Južnoj Africi, a kasnije u ekskluzivnoj švajcarskoj klinici, Šarlin je imala vremena da razmiščja o svom životu i budućnosti i, pre svega, o budućnosti svoje dece', rekao je bliski izvor princeze za Woman's Day.

'Shvatila je da ne samo da je život u Monaku toksičan za nju, već se brine i kako bi to moglo uticati na njene sedmogodišnje blizance Žaka i Gabrijelu koji odrastaju uz sve vrste pritisaka, daleko od stvarnog sveta.'

Prema izvoru, Šarlin se naljutila što je, u njenoj odsutnosti, njena jetrva, Albertova sestra, princeza Karolina, 65, kročila u živote blizanaca, glumeći mamu vodeći ih na izlete i – kako kažu izvori princeze smatra da se - meša u njihovo obrazovanje.

'Šarlin je bila izbezumljena kad je videla da Karolina preuzima uticaj u vaspitanju blizanca', kaže izvor za Woman's Day. 'Nedavno je Karolina nazvala direktorku njihove stare škole kako bi razgovarali o njihovoj socijalizaciji... blizanci se trenutno školuju kod kuće na Šarlinin zahtev.'

Insajder iz palate tvrdi da je Karolina fokusirana na budućnost Monaka, pa je 'odlučna da blizance, posebno Žaka , očiglednog naslednika, oblikuje prema svojoj zamisli o tome šta bi mali princ trebalo da bude'.

Čak je i Albert, otkriva izvor, opušteniji sa svojom decom i želi da imaju bezbrižno detinjstvo.

Ali Šarlin pokušava da uveri svog supruga da će to u Monaku biti nemoguće. Iako je u početku želela da ostane u Južnoj Africi s blizancima, ustav Monaka ne dopušta budućim naslednicima da žive tako daleko od oca.

Švajcarska je, tvrdi Šarlin , udaljena manje od sat vremena leta i Albertu je lako dostupna, a nudi i mirnije porodično okruženje.

'Ona očajnički želi da odvede svoju decu iz ove toksične i tenzične atmosfere pod pritiskom', kaže izvor, koji otkriva da je Albert sada nalazi između 'dve vatre' - svoje žene i sestre.

'On mora da donese odluku, koja će nekoga sigurno uznemiriti', kaže izvor.

Ali, izvor otkriva da Albert (64) još uvek voli Šarlin te da su joj glavni adut blizanci. 'Ako Albert vidi da pate zbog situacije, mogao bi pristati na njen zahtev', kaže kraljevski insajder.

'Sa sedam godina počinju sve više da shvataju i da postavljaju sve više pitanja o tome zašto je mama tužna, zašto nije kod kuće, zašto ljudi pričaju stvari o njoj... Život u Švajcarskoj je izvodljiv kompromis. Albertov otac, princ Renije, školovao se u Le Rosey, najskupljoj školi na svetu, u Roleu u Švajcarskoj.'

U međuvremenu, još uvijek bleda i krhka Šarlin vratila se u Monako i živi, ​​za sada, u svom stanu iznad prodavnice čokolade u blizini palate.

'Sledećih nekoliko nedelja zdravstveno stanje princeze Šarlin bi trebalo da još ojača pre nego što postupno nastavi svoje službene dužnosti i obaveze', navodi se u saopštenju palate.

'Kraljevski par traži da se njihov privatni život i porodićno okruženje i dalje poštuju kako bi se princezi Šarlin pružio mir i smirenost koja joj je još potrebna da se potpuno oporavi.'

Ali prijatelji se boje da će princezi u Monaku uvek nedostajati 'mir i spokoj'.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs