POTRESNO!

TRAGEDIJA KOJA JE ODNELA 22 ŽIVOTA: Kejt Midlton nije mogla da se obuzda, prekršila važno kraljevsko pravilo! (FOTO)

Skoro nikada ovo sebi ne dopušta u javnosti!

Vip priča
19:22h Autor:
TRAGEDIJA KOJA JE ODNELA 22 ŽIVOTA: Kejt Midlton nije mogla da se obuzda, prekršila važno kraljevsko pravilo! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kejt Midlton nikako nije mogla da zadrži suze i zaplakala se pred objektivima mnogih fotoreportera, što uopšte nije svojstveno vojvotkinji od Kembridža.

Naime, Kejt Midlton i princ Vilijam odali su poštu žrtvama bombaškog napada koji se odigrao 2017. godine, kada je posle koncerta Arijane Grande bombaš samoubica aktivirao je bombu u foajeu Mančester arene u trenutku kada je publika napuštala salu.

Život su izgubile 22 osobe među kojima je bila i osmogodišnjakinja Safi Rouz Ruso, a povređeno je 59 ljudi.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Oni su održali govor na skupu, pridruživši se porodicama poginulih.

- Previše se dobro sećam šoka i tuge na licima onih koje sam sreo kada sam posetio Mančester u danima posle zločina. Pet godina kasnije, znam da bol i trauma mnogih nisu nestale. Kao neko ko živi sa svojom tugom, znam da je ožalošćenima najvažnije da oni koje su izgubili ne budu zaboravljeni. Zato su spomenici poput ovog "Glade of Light" toliko važni", rekao je princ Vilijam koji je ovim govorom odao počast i svojoj majci princezi Dajani koja je poginula 1997. u saobraćajnoj nesreći u Parizu i dodao da pesma grupe Oasis "Don't look back in anger" opisuje odgovor Mančestera na zločin.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejt je jedva suzdržavala emocije tokom govora svog supuga, a odu žrtvama dala je i minđušama u obliku pčele i saća koje imaju posebno značenje.

Pčela radilica je jedan od najpoznatijih simbola Mančestera više od 150 godina i deo je grba Gradskog veća Mančestera, koji označava etiku napornog rada "Mancuniansa" i kako je grad košnica aktivnosti.

Inače, jedno od kraljevskih pravila je i da nema suza u javnosti, međutim, Kejt je to, ipak, prekršila nekoliko puta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs