Neverovatno

KAKO NAM JE MONIKA BELUČI PALA U OČIMA: Da li je moguće da je pristala na OVO! (FOTO)

Gde je sada ona žena koja je govorila da kad ostari neće gledati u ogledalo, nego u svoju decu?

Celebrities
Autor:
KAKO NAM JE MONIKA BELUČI PALA U OČIMA: Da li je moguće da je pristala na OVO! (FOTO)
Foto: Profimedia

Monika Beluči je dobila nagradu Maria Callas i tom prilikom na instagramu podelila niz fotografija. Sve bi to bilo lepo da na tim fotografijama ne izgleda 20 godina mlađe!

Da, shvatili ste - Monika Beluči je fotošopirala svoje fotografije. Ispeglala je bore kompjuterskim programom!

Momentalno smo se osetile prevarenim. Pa zar i ti Monika, sestro?! Zašto?

Gde je nestala ona žena koja je govorila da će, kada joj zasmetaju bore, umesto u ogledalo gledati u svoju decu?!

"Tvojim fotografijama ne trebaju filteri. Prelepa si i bez njih". "Ti si tako prelepa, nema potrebe da svoje lice sređuješ u aplikacijama”, "Dobro znamo kako izgleda, koga laže", "Samo želim objašnjenje - ko je voštana figura na fotki", "Izgleda da godine čine svoje, pa babu niko nije naučio kako da koristi filtere", pisali su u komentarima.

"Gledam na sebe sa saosećanjem. Bore smatram baš šarmantima. Kad vidim zrelu ženu koja svoje lice nije korigovala, ne pomislim da bi to trebalo da učini, nego pomislim da izgleda baš ljupko. Ali plastična hirurgija postoji, a ako tebe čini srećnom, zašto da ne?", rekla je pre nekoliko godina za AFP.

"Ali, kako je rekao Oskar Vajld, lepota traje samo pet minuta ako nemaš ništa drugo da zadržiš znatiželju. Mislim da ne bih imala ovakav uspeh u karijeri da sam samo lepa. Džaba vam lepota ako ste glupi", izjavila je Monika u intervjuu za magazin The Talks.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs