MUŠKARCI LUDE ZA ĆERKOM MONIKE BELUČI, A ONA ZAVELA PROSEČNOG KOJI JOJ NIJE NI DO KOLENA: Da li je mogla bolje?

Novi dečko ćerke Monike Beluči, Deve Kasel obelodanio je njihovu vezu objavivši zajedničku fotografiju.

Celebrities
Autor:
MUŠKARCI LUDE ZA ĆERKOM MONIKE BELUČI, A ONA ZAVELA PROSEČNOG KOJI JOJ NIJE NI DO KOLENA: Da li je mogla bolje?
Foto: Printscreen Instagram/ saulnanni

Fotografijom, objavljenom 12. oktobra na Instagram nalogu izvesnog Saula Nanija, Deva Kasel, ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela otkrila je svog navodnog novog dečka. Navedeni dečko potvrđuje romansu između redova koristeći emotikone srca, u natpisu, bez ikakvog drugog komentara.

Crno-bela fotografija prikazuje zaljubljeni par na moru, a natpis "Istina je" ozvaničava vezu. Iako su njihove objave do skoro samo nagoveštavale moguću vezu, danas je stigla potvrda: ljubav je prava, zvanična i oboje je ponosno pokazuju javno.

Ljubav između njih dvoje se verovatno rodila na setu Netfliksove serije Leopard: 6 epizoda koje govore o aristokratskoj porodici koja se suočava sa društveno-političkim promenama koje su se dešavale na Siciliji u 19. veku, prema romanu Đuzepea Tomazija di Lampeduze. Deva igra lik Anđelike, dok je Nani Tancredi.

Ko je Saul Nani

Saul Nanni, italijanski glumac rođen u Bolonji 1999. godine, započeo je svoju karijeru glumeći lik Kristijana, zavodljivog zaljubljenika u fudbal, u seriji koja se emitovala na Dizni kanalu između 2015. i 2016. godine, Alek & Co. On je od tada nastavio da ređa uspehe, i brilirao je u televizijskim i pozorišnim predstavama, pokazujući svoju svestranost kao glumac, piše gettotext.com.

Učestvovao je u drami Rai 1 Non dirlo al mio capo, i u filmu Luca Lucinija "Kako odrasti uprkos roditeljima". On je bio protagonista filma Pupija Avatija, Il fulgore di Doni. Nakon Sotto il sole di Riccione (2020) i Love & Gelato (2022), oba Netfliks produkcije, 2022. pojavio se u trileru Io sono l’abisso, Donata Karizija, a iste godine se pridružio Kimu Rosiju Stjuartu u filmu koji je režirao Brado "Bilo je to najvažnije iskustvo mog umetničkog života".

Inače, Deva je prošle godine uživala u ljubavnoj vezi sa Lukom Salandrom.

Deva je veoma brzo postala zvezda modnih revija, a kada je prvi put snimala kampanje, podršku su joj pružali roditelji koji su tada pokazali da su u sjajnim odnosima nakon razvoda posle 14 godina braka. Deva ima i mlađu sestru Leoni, a sestre neretko provode zajedničko vreme sa ocem i njegovom novom porodicom.

1 / 11 Foto: Profimedia/editorial images

Zanimljivo je da se njen otac Vensan nedavno razveo od mlade Tine Kunaki (26) i ubrzo joj našao zamenu, 30 godina mlađu Naru Baptistu, za koju kažu da je Tinina kopija.

Vensan Kasel
foto: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S druge strane, Monika uživa u ljubavnoj vezi sa američkim rediteljem Timom Bartonom.

Monika Beluči
foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Mnogi komentarišu da je Deva slična ocu, budući da oboje olako ulaze iz veze u vezu. Takođe, pojavili su se i komentari da je zavela prosečnog muškarca koji joj nije ni do kolena.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs