SKANDAL TRESE BRITANIJU

VIKTORIJA BEKAM KIPTI OD BESA: Kejt Midlton i princ Vilijam odbili da dođu na venčanje! Ovo je razlog!

Kraljevski par s eljubavno zahvalio na pozivu, ali se nisu pojavili na proslavi

Vip priča
08:14h Autor:
VIKTORIJA BEKAM KIPTI OD BESA: Kejt Midlton i princ Vilijam odbili da dođu na venčanje! Ovo je razlog!
Foto: Profimedia / kolaž

Svet ne prestaje da priča o spektakularnom venčanju Bruklina Bekama i Nikole Pelc. Dve moćne porodice proteklog vikenda su se i zvanično sprijateljile, a događaj, održan u Palm Biču na imanju Pelcovih, koštao je, procenjuje se, više od tri i po miliona evra.

Mnoge slavne ličnosti nadale su se da će dobiti pozivnicu, ali svadbi su mogli da prisustvuju samo odabrani. Trebalo je, tvrdi britanski Daily Mirror, da stignu i vojvoda i vojvotkinja od Kembridža.

Međutim, navodi dalje izvor, kraljevski par se samo ljubazno zahvalio. Možda su Vilijam i Kejt bili umorni od puta, budući da su se nedelju dana ranije vratili sa turneje po susedstvu Floride, karipskim zemljama. A možda su želeli da izbegnu susret sa Harijem i Megan, koji su, kažu neki, takođe bili pozvani jer su Dejvid i Viktorija Bekam bili na njihovom venčanju u Vindzoru 2018. godine.

Viktorija i Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Megan i modna kreatorka su bliske, vojvotkinja od Saseksa često nosi odeću sa njenim potpisom. No, ni oni nisu primećeni.

Bekamovi su čak poslali pismo Kembridžovima u kome su naveli da bi voleli da ih vide ovog važnog dana, a Vilijam je, navodi Daily Mirror, ljubazno odgovorio da mladom paru želi puno sreće i da nisu u mogućnosti da dođu. Nisu rekli zbog čega, iako se šuška da Viktorija nije uopšte simpatična vojvotkinji i da je to na ljubazan način htela da joj stavi do znanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs