Slavlje u Monte Karlu

Nikolina Pišek otkriva detalje venčanja: Uzela sam Vidojevo prezime!

Mladenci su svojim gostima priredili fenomenalnu zabavu uz puno luksuza, a zvezde večeri pred venčanje su bili roditelji i Nikolinina ćerka Hana
Wedding
23:58h Autor:
Nikolina Pišek otkriva detalje venčanja: Uzela sam Vidojevo prezime!
Foto: Facebook / Nikolina Pišek Official Page

Kada su sa najboljim prijateljima i članovima porodice tri dana slavili njihovu veliku ljubav Nikolina Pišek i Vidoje Ristović pamtiće čitav život, kao i gosti nesvakidašnjeg tematskog druženja. Zaljubljeni par, hrvatska voditeljka i tridesetpetogodišnji Beograđanin, želeo je da priredi slavlje u Monte Karlu koje će svi njihovi gosti, za tu priliku pristigli iz celog sveta, pamtiti kao jedno od najlepših i najzanimljivijih kojem su prisustvovali.

Drugog septembra, samo nekoliko dana pošto su obeležili godišnjicu od započinjanja romanse, par je s nestrpljenjem dočekivao goste u otmenom hotelu Metropol, u kome je upriličeno venčanje, a potom i svadbena zabava. Arhitekta hotela je poznati dizajner Žak Garsija, koji je projektovao kuću Sandre i Andreja Meljničenka u Antibu.

Nikolina i Vidoje su u kneževinu Monako stigli nekoliko dana ranije kako bi završili sve obaveze u vezi sa organizacijom ceremonije venčanja, nekoliko žurki i svečanih večera koje su tokom trodnevnog slavlja za gost priređivali po Monte Karlu, kao i sve u vezi sa avio-prevozom njihovih zvanica. Gosti su 2. septembra pristizali

iz Srbije i drugih republika bivše Jugoslavije, iz Njujorka, Londona i Moskve. Prve večeri, kada su se svi udobno smestili u elegantne apartmane luksuznog hotela, budući supružnici organizovali su večeru upoznavanja u čuvenom restoranu Ćiprijani. Uz bogat meni, svi gosti atraktivnog para mogli su da se bolje upoznaju. Zvezde večeri bili su roditelji mladenaca, kao i Nikolinina ćerka Hana, koja je sve vreme držala ljubimca svoje majke, pomerijanca Artura. Posle obedovanja provod je nastavljen u čuvenom kazinu Monte Karlo, gde je samo Nikolina bila srećne ruke.

Drugi dan za sve zvanice bio je slobodan za obilazak Monte Karla, a Hrvatica je vredno radila. Naime, sa matičarem je isprobavala ceremoniju venčanja. Voditeljka je potom otišla da se dotera za ceremoniju, a gosti su se opustili na koktelu uoči svadbene cermonije. Slavlje povodom venčanja bilo je upriličeno pored prelepo dekorisanog bazena, gde je poslužena večera, uz odličnu muziku, ples i šampanjac, koji se točio u neograničenim količinama. Među gostima iz celog sveta bila su i poznata imena, kao što su Milutin Getsbi, prvi čovek u organizaciji amFAR-a, zatim biznismen Miša Beko, mladoženjin svedok na venčanju, bivši političar Milorad Vučelić i Vanja Nikolić, majka Sandre Meljničenko. Nikolinina kuma bila je njena najbolja prijateljica, poslovna žena iz Zagreba Snježana Mehun-Galeković.

Mladenci su za Hello otkrili sve detalje ovog slavlja. Između ostalog, na pitanje da li će Vidojevo prezime dodati na svoje, Nikolina je odgovorila: "Ne, uzeću Vidojevo prezime".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs