Po prvi put

Saša Kovačević: Snimio novu pesmu na engleskom

Pevač koji je osvojio mnoga srca ženske publike snimio je spot za novi singl pod nazivom Nothing But the Faith, koji će, kako se očekuje, izbaciti za 20 dana
Muzika
01:08h Autor:
Saša Kovačević: Snimio novu pesmu na engleskom
Foto: Kurir

Osim domaćih hitova kojima je osvojio publiku, pevač Saša Kovačević odlučio je da svojim fanovima pokloni i pesmu na engleskom jeziku. U saradnji sa jednom stranom produkcijskom kućom rešio je da proširi mrežu svojih obožavatelja i na inostrano tržište.

Pesma pod nazivom Nothing But the Faith novi je singl koji treba da izbaci za 20 dana.

Pop pevač prvi put snima pesmu koja je na engleskom jeziku. U izradi ove pesme učestvovao je njegov stariji brat Rade Kovačević, kao i svetski poznat muzički producent, dobitnik tri Gremi nagrade, Bojan Dugić, poznat po saradnji sa Britni Spirs, Dzenifer Lopez, Pi Ddijem… Saša je snimio spot nedaleko od Beograda u jednom studiju.

Miljenik zenske publike se dokazao na domaćoj muzičkoj sceni sa dobrim pesmama. Letnji hit Slučajno na Jutjub kanalu ima rekordnih 12.000.000 pregleda za dva meseca.

Dok isčekuje finalni proizvod kojim će obradovati fanove, priprema i novu baladu, koja će, tvrdi, ubosti u srce kao nijedna pre.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs