Neverovatno

EVO ZAŠTO JE BRUKLIN BEKAM UZEO PREZIME SVOJE ŽENE!

Da li je moguće da je mladi Bruklin Bekam našao devojku iz porodice koja je četiri puta bogatija od njegove?!

Šuška se
10:58h Autor:
EVO ZAŠTO JE BRUKLIN BEKAM UZEO PREZIME SVOJE ŽENE!
Foto: Profimedia

Mladi par Bruklin i Nikola, stali su na "ludi kamen" u subotu, a venčanje se održalo na imanju mladine porodice Pelc. Strani mediji navode da je Bruklin uzeo prezime svoje žene i od sada će ga koristiti kao svoje srednje ime.

Priča se da je to njegov način da oda priznanje svojoj supruzi. Ovo je gest bez presedana na javnoj sceni i skrenuo je mnogo pažnje na sebe.

Ali da li je realno da je mladi Bekam našao devojku iz porodice koja je čak četiri puta bogatija od njegove?

Venčanje je bilo krcato poznatim facama, jer na ovo najpopularnije venčanje u 2022. godini svi su hteli da dođu.

Bruklin Bekam, Nikol Pelc
foto: Profimedia

Predbračni ugovor

Bruklin i Nikola potpisali su predbračni ugovor, ali ne samo kako bi se zaštitilo bogatstvo slavnog fudbalera. Bogatstvo Dejvida i Viktorije Bekam procenjeno je na oko 380 miliona funti, ali je bogatstvo porodice Pelc procenjeno na 4 puta veću cifru.

Ko je Bekamova snaja?

Nikola ima 27 godina i potiče iz bogate porodice. Njen otac Nelson Pelc je američki finansijer čije se bogatstvo, prema Forbsu, procenjuje na 1.7 milijardi dolara.

Nelson je postepeno razvijao svoju karijeru. Najprije je radio kao vozač dostave za porodičnu kompaniju A. Peltz&Sons, koja se bavila distribucijom hrane, a potom je sam osnovao kompaniju za smrznutu hranu. Ulagao je i u mnoge druge kompanije.

Bruklin Bekam, Nikol Pelc
foto: Profimedia

Također, osnivač je Trian Fund Managementa, zajedno s Peterom W. Mayom i Edwardom P. Gardenom. Reč je o alternativnom fondu za upravljanje ulaganjima sa sedištem u Njujorku. Kuće ima u Palm Biču na Floridi i u Njujorku, a u braku je s Nikolinom majkom Klaudijom. Prethodno je Nelson bio tri puta u braku.

Klaudija Pelc je bivša manekenka. Nikola na društvenim mrežama često objavljuje fotografije sa svojom majkom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs