Omražena u Holivudu

Đavo u telu anđela: Mrze je zato što svima stavlja na znanje koliko je bogata! (FOTO)

Pre Bruklina Bekama, Nikola se zabavljala sa lošim momcima Holivuda

Vip priča
Autor:
Đavo u telu anđela: Mrze je zato što svima stavlja na znanje koliko je bogata! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mnogi su ostali iznenađeni kad je početkom jula Bruklin Bekam najavio veridbu s glumicom Nikolom Pelc budući da je mladi par u vezi tek nekoliko meseci, odnosno preciznije od oktobra 2019. godine. Ali, komentari kako žure uploviti u bračnu luku nisu dali omesti ovog 21-godišnjaka i njegovu četiri godine stariju izabranicu. A da su oduševljeni izborom svog najstarijeg sina javno su objavili i supružnici Bekam uputivši novopečenim verenicama javne čestitke.

Američka elita

Premda ju je ova vest dovela u sam centar medijske pažnje, buduća gospođa Bekam dobro je poznata američkoj javnosti. Ona je naime najmlađe od desetoro dece multimilijardera Nelsona Pelca. Njih čak osmoro dobio je u braku s bivšom manekenkom Klaudijom Hefner, a sudeći prema poslednjim fotografijama 25-godišnja Nikola slika je i prilika svoje majke.

Od glumačke karijere zanimljiviji ljubavni život

U intervjuima koje je do sada davala, Nikola je isticala kako je u detinjstvu bila muškobanjasta i maštala o tome da postane profesionalna igračica hokeja. Ali, sve se promenilo kada je s 12 godina upisala časove glume. Već godinu dana kasnije dobila je prvu priliku da zaigra na velikom platnu, a njena dosad najpoznatijim glumačkim ostvarenjem smatra se uloga u filmu "Transformersi: Doba izumiranja". Ipak, medijima je od njene karijere mnogo zanimljiviji bio njen ljubavni život.

Naime, pre Bruklina Bekama, mlada Nikola je bila u vezi s Džastinom Biberom i Anvarom Hadidom, mlađim bratom poznatih manekenki Džidži i Bele Hadid.

Omražena holivudska devojka

Iako je krasi anđeosko lice, sudeći prema komentarima njenih poznanika, Nikola je karakterom puno bliže đavolu pa ne čudi što su je svojevremeno prozvali ''holivudskom lošom devojkom".

O njenom karakteru javno je progovorila i njena koleginica Bela Torn koja je za HuffPostLive navela sledeće:

"Ne mrzim je zato što je milijarderka, mrzim je zato što svima pokazuje kako je bogata. Njena braća i sestra nisu zli kao ona. Samo je ona takva. Jedan od razloga zašto je ne volim je i taj što je odrasla u bogatstvu i nikada nije morala za ništa raditi."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs