stvarno liče

Nikol Kidman objavila fotografiju sa sestrom: Da li baš toliko liče? Procenite sami! (FOTO)

"Toliko zajedničkog života. Sestrinska ljubav. Volim te Ant', napisala je Nikol svojoj sestri na Instagramu

Star look
Autor:
Nikol Kidman objavila fotografiju sa sestrom: Da li baš toliko liče? Procenite sami! (FOTO)
Foto: EPA / Mike Nelson

Poznata 51-godišnja glumica Nikol Kidman, koju trenutno možemo gledati u drugoj sezoni serije ''Male laži'' nikad nije krila koliko je povezana sa svojom porodicom, posebno mlađom sestrom Antonijom (48). Tu posebnu vezu između sestara imali smo prilike da vidimo na poslednjoj Instagram objavi. Uz dve fotografije Nikol je napisala: ''Toliko zajedničkog života. Sestrinska ljubav. Volim te Ant''.

Inače, Antonija je novinarka i voditeljka i majka čak šestoro dece! Uz silne obaveze, Antonija je u aprilu diplomirala pravo, a starija sestra nije propustila priliku da se pohvali. Antonija je i tada dobila posvetu na Instagramu, a uz sliku je pisalo: ''Čestitam svojoj dragoj sestri koja je diplomirala pravo. Učenje, odgajanje šestoro dece i početak nove faze u karijeri, a sve to radi s toliko poniznosti i ljupkosti. Htela sam da joj odam počast."

Osim fotografija sa sestrom, Nikol je objavila fotografiju i sa majkom Džanel i slobodno možemo reći da su i Antonija i Nikol nasledile njenu lepotu.

Osim lepote, sestre povezuje i činjenica da su obe trenutno u svojim drugim brakovima. Antonija se 2007. godine rastala nakon 11 godina braka sa Angusom Havlijem sa kojim ima četvoro dece, a od 2010. godine je u braku sa Kregom Maranom sa kojim je dobila još dvoje dece. Dok je Nikol bila u braku sa kolegom Tomom Kruzom 1990. pa do 2001. godine su usvojili još dvoje dece. U brak sa muzičarem Kitom Urbanom, koji traje i danas, uplovila je 2006. godine i imaju dve ćerkice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs