Bivše ljubavi princa Harija

Ko je Sara En Maklin? Sve što treba da znate o bivšoj ljubavi princa Harija!

Poznata manekenka bila je poslednja Harijeva devojka pre nego što je počeo da se zabavlja sa Megan Markl

Šuška se
Autor:
Foto: Shutterstock

Vreme pre veze princa Harija i Megan Markl gotovo je nezamislivo. Ipak, pre njihove romanse koja je počela u julu 2016. godine i Hari i Megan su uživali u zagrljajima drugih ljubavi.

 

Ko je Sara En Maklin? Manekenka sa kojom se princ Hari neobavezno viđao kada je upoznao Megan. 

 

Pre nego što je Hari pronašao ljubav svog života, povezivali su ga nekoliko žena. Svetski mediji preneli su da se viđao sa poznatom manekenom Sarom En baš pre nego što je izašao na Megan. Izvor ovih vesti je knjiga spisateljice Andžele Levin i knjige "Hari: Razgovori sa Princem".

 

Prema informacijama sa veb sajta ove manekenke, Sara En je svoju karijeru započela modelingom, pojavljujući se u glamuroznom časopisu Vog i radeći sa svetskim dizajnerima kao što su Barberi,Ralf Loren i Dolče i Gabana. Osim toga, razvila je interesoavnje prema fitnesu i zdravoj ishrani, te je sada svoju kariju obogatila i profesijom nutricioniste.

 

Instagram je otkrio da se još uvek bavi modelingom, kao i da radi kao urednica jednog poznatog časopisa.  Njen profil ispunjen je fotografijama raznobojne zdrave hrane i kratkih video klipova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sarahannmacklin BSc, ANutr (@sarahannmacklin) on

Prema izveštajima Andžele Levin, Sara En i Hari upoznali se na jednoj privatnoj proslavi, razmenili brojeve telefona i izašli nekoliko puta tokom 2016. godine. 

 

Međutim, izlasci nikada nisu prerasli u ozbiljniju vezu. Sve što se događalo između princa i manekenke nije bilo dovoljno ozbiljno da stane na put ljubavnoj priči Harija i Megan. 

 

Ipak, ni princ Hari ni Sara En nisu do sada potvrdili glasine o zabavljanju. 

 

(Stil.kurir.rs)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs