NE PROPUSTITE

Neobično partnerstvo: Princ Hari i Opra sarađuju i to sa OVIM razlogom!

Partnerstvo sa lepim i humanim razlogom!

Vip priča
Autor:
Neobično partnerstvo: Princ Hari i Opra sarađuju i to sa OVIM razlogom!
Foto: Profimedia

Princ Hari je najavio uzbudljiv novi projekat i to ni manje ni više nego sa Oprom Vinfri. On je u sredu na svom službenom Instagram profilu otkrio "uzbudljive vesti", tako što se obratio svojim pratiocima i preneo im da Opra i on zajedno rade na seriji o mentalnom zdravlju, koja će biti lansirana 2020. godine.

Vojvoda od Saseksa i Opra su "partneri, ko-kreatori i izvršni producenti" serije.

Princ Hari (34) je u opis objave istakao sledeće: "Iskreno verujem da je dobro mentalno zdravlje - mentalna sposobnost - ključ za sve!

"Velika je odgovornost da ovo uradimo kako treba, a donosićemo vam činjenice, naučne podatke i svest o temi koja je toliko relevantna u ovim vremenima."

"Nadamo se da će ova serija biti pozitivna, prosvetljujuća i inkluzivna, i da će podeliti globalne priče o neumoljivom ljudskom duhu koji se bori sa najtamnijim stvarima, i dati priliku da bolje razumemo sebe i ljude oko nas", istakao je šarmantni princ.

"Neverovatno sam ponosan što radim zajedno sa Oprom na ovoj značajnoj seriji!" Opra i vojvoda su prijatelji i oboje imaju zajedničku strast prema problemima sa mentalnim zdravljem, naglašavajući problem i podizanje svesti o ovom problemu."

Princ Hari uhvaćen dok je krao hranu: Evo šta je uradio kada je primetio kamere! (VIDEO)

foto: Profimedia

Produkcija će verovatno početi tokom leta, i dok će se vojvoda verovatno pojaviti na kameri, detalji drugih saradnika tek treba da se potvrde.

Hello prenosi da je Hari odlučio da u zamenu za njegovo učešće u programu, budu donacije za humanitarne organizacije za mentalno zdravlje.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs