Voleo je da sebe naziva Konjem

Tajni život Fidela Kastra: Dok je narod patio od gladi, on uživao sa ljubavnicama u neverovatnom luksuzu! (FOTO)

Imao je bogatstvo i moć, ali ne i poverenje prema bližnjima. Decenijama je krio ženu i sinove od sveta i ostatka porodice

Vip priča
Autor:
Tajni život Fidela Kastra: Dok je narod patio od gladi, on uživao sa ljubavnicama u neverovatnom luksuzu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bilo da ga volite ili mrzite, morate da priznate da je Fidel Kastro jedan od najuticajnijih svetskih vođa prošlog veka.

Kastro je tvrdio kako mesečno troši samo 25 dolara, živi u ribarskoj kolibi, a jedini luksuz koji sebi dopušta su kubanske cigarete koje toliko voli, piše Stil.kurir.rs

U stvari Kastro je živeo u luksuzu, dok je njegov narod trpeo siromaštvo decenijama dok je on vladao.

Slavni sa nastranim sklonostima: Najšokantnije priče iz spavaćih soba! (FOTO)

foto: Profimedia

Prema jednoj knjizi "Dvostruki život Fidela Kasatra", koju je napisao bivši telohranitelj, Kastro je bio licemer i prevarant. Umesto da poseduje malu ribarsku kolibu negde na obali, Kastro je posedovao dvadeset imanja širom Kariba.

To nije sve što je veliki lider čuvao kao tajnu. Jedno njegovo imanje čuvalo je Kastrovu porodicu od očiju javnosti. Njegova žena, za koju se nije znalo donedavno, Dalia i njegovi pet sinova čija imena počinju sa slovom A: Alekis, Aleks, Alehandro, Antonio i Angelito.

Zemlja dobre energije i najbolje medicine: Sve što niste znali o Kubi! (FOTO)

foto: Profimedia

Kastrov brat, Raul, je za svoje bratiće saznao tek kada su bili odrasli ljudi.

Povrh svega, saznalo se da je Kastro imao još tri deteta sa ljubavnicama, uključujući i dugogodišnju ljubavnicu Huanitu.

Kastro je bio poznat ženskaroš. Pored sebe je godinama imao mnogo žena uljučujući, glumice, prostitutke i plesačice.

Na primer, Natalija Revuelta, žena priznatog kardiologa, Fidelu je rodila kćerku Alinu. Alina je kasnije pobegla sa Kube kako bi započela novi život u Americi. Pobegla je noseći lažni španski pasoš i periku.

Kastro je sam sebi dao nadimak "Konj" (kao asocijacija na obdarenost), nosio je vojničke čizme svo vreme, koje su ostale još iz perioda revolucije.

foto: Profimedia

Kako je objavljeno u knjizi, Kastro se budio u podne, da bi kasnije u novom motornom čamcu odlazio na pecanje. Posedovao je privatno ostrvo, Cayo Piedra, na kojem je ugošćavao i zabavljao svoje goste koji su obožavali da se druže sa delfinima i kornjačama. Kako su stizali do ostrva? Kastro je posedovao luksuznu jahtu dugačku 88 stopa.

Fidel Kastro je takođe posedovao imanje u Hvani sa kuglanom, ličnom bolnicom, vilom sa bazenom, ličnom fabrikom sladoleda...

foto: Profimedia

Dok je ostatak stanovništva patio od gladi, Kastro je uživao u obilju jer mu je hrana stizala od prijatelja preko okeana. Kako bi imao svaki dan sveže mleko, Kastro je nabavio kravu za svako svoje dete i sebe.

Kada je Fidel Kastro umro, mnoge tajne su isplivale na površinu. Međutim, stručnjaci tvrde da je ovo tek početak!

Stil.kurir.rs

Fidel Kastro je imao 35.000 ljubavnica: Ovako ih je zavodio El Komandante! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs