NE PROPUSTITE

Šeron Stoun (61) nije bila prvi izbor za ulogu u filmu Niske strasti: Evo o kojoj glumici je reč! (FOTO)

Ne bismo mogli nekog drugog da zamislimo u ulozi čuvene Katrin Tramel, osim Šeron!

Šuška se
Autor:
Šeron Stoun (61) nije bila prvi izbor za ulogu u filmu Niske strasti: Evo o kojoj glumici je reč! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Mišel Fajfer se tokom intervjua za magazin Today prisetila uloga koje je odbila tokom karijere, a koje su nakon toga proslavile druge glumice. Mišel je priznala da su joj ponudili uloge u kultnim filmovima poput "Niske strasti", "Zgodna ženu" i "Telma i Luiz" - i sve ih je odbila.

"Istina je, odbila sam te uloge, ali postoje brojni razlozi zašto odbiješ neki projekat, nije to nužno samo zato što ne želiš da ga radiš. Ponekad postoji konflikt, ponekad si se već obavezao nekome drugom", rekla je.

Dodala je da je s vremenom postala sve izbirljivija oko uloga, uglavnom zbog dece jer joj je bilo teško da ih ostavlja, pogotovo kad su pošli u školu. Pre toga bi ih povela sa sobom, a kasnije se ipak morala odvojiti od svoje porodice.

Glumica je, između ostalog, prokomentarisala i mogući povratak u ulogu koja ju je svojevremeno proslavila, a radi se o čuvenoj Ženi mački iz filma "Povratak Betmena" iz 1992. godine. Ona je istakla da bi taj povratak bio neverovatan i da je pomalo bila tužna kada se sve to završilo.

Podsetimo, Šeron Stoun se proslavila ulogom u ovom filmu, a ako se za jednu scenu može reći da je popularnija i od samog filma čiji je deo, onda je to svakako slavna scena ispitivanja zanosne Katrin Tramel u prvom delu "Niskih strasti".

Da nasilje, seks i lepa žena predstavljaju najbolju "reklamu", dokazala je pomenuta krimi-drama u kojoj je Šeron Stoun (Sharon Stone) stekla status seks simbola, Majkl Daglas potvrdio titulu holivudskog zavodnika, a sam film zaradio toliko, da se svrstava među najprofitabilnije filmove 90-ih godina prošlog veka!

I nekako se čini da bismo teško mogli da zamislimo nekog drugog umesto Šeron u ovoj ulozi! Da li se slažete?

Šeron Stoun, žena borac: Moždani udar u 43. godini joj uništio život, bivši muž joj oduzeo dete!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs