Iznenadila

Ipak nema ništa od venčanja: Nakon optužbi da je verenik vara, Dženifer Lopez ima druge planove! (FOTO)

Nedugo nakon objave veridbe u javnosti su se pojavile priče da je Aleks Rodrigez tokom ove veze imao i afere sa dve žene

Star wedding
Autor:
Ipak nema ništa od venčanja: Nakon optužbi da je verenik vara, Dženifer Lopez ima druge planove! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica i pevačica Dženifer Lopez se sredinom prošlog meseca na društvenim mrežama pohvalila ogromnim dijamantom na ruci i time objavila veridbu sa dvogodišnjim partnerom Aleksom Rodrigezom.

Nedugo nakom objave veridbe krenula su nagađanja o datumu svadbe i o tome kako će cela ceremonija izgledati. Međutim, u jednom intervjuu je i sama Dženifer progovorila o ovom i time mnoge iznenadila:

Ovakvu je do sad nismo viđali: Dženifer Lopez u običnim patikama i belom kaputu! (FOTO)

"Još uvek ništa ne planiramo. Tek smo se verili. Odmah nakon veridbe su me čekali neki veliki poslovni projekti koje moram da završim do kraja godine pa iskreno ne znam ni da vam kažem šta će se sve dogoditi".

Dženifer Lopez (49) se udaje po četvrti put: Romantična prosidba na plaži, prsten je svima pomutio razum! (FOTO)

"Zapravo nismo ni sigurni da li želimo uopšte da uguramo venčanje u tako gust raspored ili ćemo ipak još da sačekamo. Ništa još ne znam."

Nedugo nakon objave veridbe u javnosti su se pojavile priče da je Aleks Rodrigez tokom ove veze imao i afere sa dve žene. Jedna od njih je Plejbojeva zečica Zoe Gregori, koja tvrdi da ima dokaze da je Rodrigez tražio polni odnos s njom.

Dženifer Lopez savetuje žene: Muškarci mlađi od 30 godina su beskorisni i nisu za brak!

Na ove optužbe Dženifer ni njen verenik nisu imali odgovor, ali mnogi tvrde da je upravo ovo razlog za odlaganje venčanja.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs