iznela svoje mišljenje

Dženifer Lopez savetuje žene: Muškarci mlađi od 30 godina su beskorisni i nisu za brak!


Ima muškaraca koji su već u 20-ima imali nekoliko ozbiljnih veza koje su raskinuli, ali kad s 30 nekog upoznaju odmah se vere jer su tada spremni za brak

Celebrities
Autor:
Dženifer Lopez savetuje žene: Muškarci mlađi od 30 godina su beskorisni i nisu za brak!
Foto: Profimedia

Ako ste ikad pokušali da tražiitepartnera preko neke od mnogih aplikacija za traženje 'srodne duše', verovatno znate da taj proces može biti jako naporan, budući da vam uglavnom ponudi bezbroj imena od kojih biste morali nekoga izabrati.

Ali što kad bi vam u tome neko mogao pomoći? I kad bi to bila, ni manje ni više nego Dženifer Lopez?

Bez trunke šminke: Evo kako Dženifer Lopez izgleda na pragu pedesete godine! (FOTO)

Naime, u najnovijoj epizodi video serije 'Swipe Sessions' koja je napravljena u saradnji s aplikacijom za sastanke Tinder, Lopezova pomaže 29. godišnjoj country pevačici Brooke da u moru predloga za 'pravog muškarca' na Tinderu odabere onog koji je tome najbliži.

Brooke, kako je sama rekla, traži muškarca koji bi mogao 'seći drva', pa joj Lopez pomaže da suzi izbor, a pri tome ju savetuje i kaže:

"Tipovi mlađi od 33 godine su beskorisni"

A kako tvrdi i autorka popularne knjige 'What About Me? Stop Selfishness From Ruining Your Relationship' Jane Greer, Lopezova je u pravu, pogotovo ako tražite nekog s kim biste se hteli 'skrasiti'.

"Muškarac može nešto napraviti u karijeri tek u ranim 30-ima, a do tada će imati i nešto novca pa će biti i sigurniji u sebe", objasnila je Greer za portal Insider i dodala da će se tek tada većina muškaraca i usavršiti u onome što rade, te postati iskusniji i uspešniji. To naravno ne znači da bi one u 20-ima trebalo otpisati ali, kako piše Insider, objašnjava zašto se tek u ranim 30-ima većina muškaraca uopšte može za nekog vezati.

U životu se zaljubljujemo dva puta pre nego što pronađemo pravu ljubav: Proverite do koje ste stigli!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs