OBAVEZNO Pročitajte

Ko bi rekao da ima 60 godina: Mišel Fajfer o povratku na filmsko platno i sjajnom izgledu u sedmoj deceniji! (FOTO)

Glumica ističe da uopšte nije vodila računa o svom izgledu sve do svoje 40. godine.

Vip priča
Autor:
Ko bi rekao da ima 60 godina: Mišel Fajfer o povratku na filmsko platno i sjajnom izgledu u sedmoj deceniji! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mišel Fajfer se polako, ali sigurno vratila u žižu interesovanja svetskih medija nakon malo duže pauze koju je napravila. Trostruko nominovana glumica za Oskara priznaje da je "povratak" na glumačku scenu bio neplaniran, a da je isto tako neplanirana bila i dugačka pauza koju je napravila.

Ona ističe da je u pitanju bila njena želja da se ne odvaja previše od porodice. Ona je u jednom nedavnom intervjuu naglasila sledeće: "Nikada nisam izgubila želju za glumom. Osećala sam se kao kod kuće na svakom snimanju. Moram priznati da sam uravnoteženija osoba kada radim."

"Ali sam inače bila vrlo oprezna kada se radi o tome gde se snimao film, koliko sam udaljena od dece, i koliko će to dugo trajati - da li se to uopšte uklapa u raspored sa obavezama oko dece", iskrena je bila glumica.

Neodoljiva Mišel Fajfer (60) izdominirala na crvenom tepihu: Izgleda bolje od duplo mlađih koleginica! (FOTO)

foto: Profimedia

Mišel se oduvek smatrala za jednu od najlepših holivudskih glumica, ali ona u intervjuu za martovsko izdanje magazina People ističe da ona nije toliko vodila računa o svom izgledu i lepoti sve do 40-te godine.

"Pušila sam cigarete, jela šta god sam htela i prala sam lice sapunom. Ljudi su bili užasnuti time", rekla je glumica. Jedino o čemu sada, u svojim 60-im razmišlja, jeste da bude u mogućnosti da ostari lepo i da nikada ne dođe u situaciju da izgleda kao voštana figura."

Popularna glumica je ove godine obeležila 25 godina braka sa producentom Dejvidom Kelijem (61) koga je upoznala "na slepo" dva meseca pre nego što je usvojila ćerku Klaudiju (24). Njih dvoje imaju sina Džona, koji sada ima 23 godine.

Što se tiče glume, Fajferova je istakla da nije završila sa tim i da ima još puno toga da kaže i pokaže. "Nikada neću biti jedna od onih što se penzionišu."

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs