Potpuno se promenila

Miranda iz Seks i grada napunila 52 godine: Zašto Sintiju nikada nećemo gledati u nastavku hit serije! (FOTO)

Čuvena "advokatica" se od 2013. godine posvetila politici i od tada pažljivo bira kakve će uloge prihvatiti

Vip priča
Autor:
Miranda iz Seks i grada napunila 52 godine: Zašto Sintiju nikada nećemo gledati u nastavku hit serije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američka glumica Sintija Nikson danas slavi 52. rođendan.

Svetska i domaća publika zavolela ju je kao advokaticu oštrog jezika Mirandu Hobs u hit seriji i dva filma "Seks i grad". Iako se, na radost žena širom sveta, spekulisalo da će se snimiti treći deo ovog filma, i kada bi se to dogodilo, zbog "prirode filma", Sintiju verovatno ne bismo gledali u ovom ostvarenju.

Naime, ona se od 2013. godine posvetila politici i od tada pažljivo bira kakve će uloge prihvatiti. Osim toga, Sintija sada ima druge prioritete, pa više ne vodi toliko računa o fizičkom izgledu, što je u ostvarenju "Seks i grad" bilo veoma važno.

Sara Džesika Parker ponovo u svojoj čuvenoj ulozi: Keri Bredšo se vraća na velika vrata! (FOTO)

foto: AP / Jason Decrow

Glumica iza sebe ima brak sa nastavnikom Denijem Mozesom, kojem je rodila dvoje dece - ćerku Samantu i sina Čarlsa Izikijela. Razveli su se 2003. godine, nakon 5 godina braka, da bi Sintija godinu dana kasnije priznala da je biseksualka i obelodanila vezu sa Kristinom Marinoni 2004. godine. Sedam godina kasnije, Kristina je rodila sina Maksa Elingtona, kojeg odgajaju zajedno, a 2012. godine su se venčale u Njujorku.

Sintija je osim po glumi poznata i kao borac za istopolne brakove, ali i aktivista u borbi protiv raka dojke, koji je i sama preživela 2006. godine.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs