MAJKA

Ja nisam ništa bez ljubavi moje porodice: Nikol Kidman fotografijom raznežila mnoge! (FOTO)

Nikol Kidman nikada nije krila da joj je porodica na prvom mestu, što je ponovo i potvrdila slikom na svom profilu na Instagramu.

Porodica
21:30h Autor:
Ja nisam ništa bez ljubavi moje porodice: Nikol Kidman fotografijom raznežila mnoge! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iz prvog braka sa Tomom Kruzom, Nikol ima dvoje usvojene dece, sada već odraslu Izabelu i sina Konora.

U sadašnjem braku, sa pevačem Kitom Urbanom, jedna od najpopularnijih australijskih glumica ima dve ćerke, desetogodišnju Sandej Rouz i dve godine mlađu Fejt Margaret, koje je uvek nesebično skrivala od očiju javnosti i medijskog pritiska. Nikol i Kit su oduvek želeli da im ćerkice imaju mirno i normalno detinjstvo, što im za sada ide za rukom. Njih dve se mogu videti tek na retkim paparaco fotografijama, koje dežurni fotografi uspeju da slikaju na aerodromu, tokom šetnje kroz grad ili utakmicama negde po svetu. Ovog puta, međutim, nije uspela da odoli da nežnost sa svojim ćerkama podeli i sa svojim pratiocima na Instagramu. Objavila je fotografiju na kojoj pozira sa njima u zagrljaju i napisala: "Ja nisam ništa bez ljubavi moje porodice".

"Veoma smo složna porodica. Mnogo vremena provodimo zajedno, ništa ne uzimamo zdravo za gotovo i uvek smo tu jedni za druge. Mnogo učim od svojih ćerki. A one mene uče ko sam zapravo ja", istakla je glumica.

"Kroz roditeljstvo učite ko su ta deca, i ne treba od njih da stvarate ono što biste vi želeli da ona budu", rekla je slavna 51-godišnja glumica u jednom od retkih intervjua u kojima je pričala o deci i porodici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs