Daleko od javnosti

Gde su i šta danas rade usvojena deca Toma Kruza i Nikol Kidman: Život im diktira sajentološka crkva! (FOTO)

Nikol Kidman tvrdi da glavni razlog za udaljavanje od usvojene dece upravo sajentološka crkva i zalođenost dece, kao i bivšeg supruga istom

Vip roditelji
Autor:
Gde su i šta danas rade usvojena deca Toma Kruza i Nikol Kidman: Život im diktira sajentološka crkva! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumac Tom Kruz i glumica Nikol Kidman, koji su bili u braku do 2001. godine, danas važe za jedne od najvećih holivudskih zvezdi. Tokom jedanaestogodišnjeg braka bivši supružnici su usvojili dvoje dece, Izabelu Kruz, koja danas ima 26 i Konora Kruza koji ima 24 godine.

Oni su svoj život rešili da žive daleko od svetla reflektora, ali pod stalnim nadzorom sajentološke crkve koja ih je nakon razvoda roditelja naterala da stanu na očevu stranu.

Novi detalji života u ozloglašenom kultu: Bivše žene Toma Kruza nikad ne pričaju o užasima sajentologije - ovo je razlog! (FOTO)

Izabela Kruz, poznata i pod nadimkom Bela je modna dizajnerka i zagovornica sajentologije koja regrutuje nove članove i pomaže im dok se prilagođavaju.

"Pokazalo se da je to bilo upravo ono što mi je trebalo. Istraživala sam, ispitivala samu sebe, ispravljala i shvatila da ni za šta od toga nisam bila spremna. Vera je ono što sam tražila, to je bio komadić koji je nedostajao da sve sedne na svoje mesto", napisala je Izabela u mejlu koji je objavljen na jednom blogu, a u njemu tvrdi da su je problemi "vukli prema dnu" pre nego što joj je sajentologija pomogla da nađe pravi put.

Izabela se 2015. godine udala za Maksa Parkera, sa kojim živi u Londonu, ali među zvanicama na venčanju nisi bili njeni usvojitelji. Međutim, Tom Kruz, iako nije došao na venčanje, je platio celu proslavu, a zanimljivo je kako na ceremoniji nije bila ni Nikol Kidman, iako je u to vreme zbog snimanja filma boravila u Londonu. U jednom od retkih izjava za medije, nakon što se udala za Parkera, Izabela je dala intervju u kojem je rekla da su laži tvrdnje da nije u kontaktu sa svojim roditeljima.

Razorila joj brak i okrenula decu protiv nje: Kako je sve sajentološka crkva uništavala život Nikol Kidman! (FOTO)

foto: Profimedia

S druge strane, dve godine mlađi Konor se odlučio za život u Klirvoteru, nedaleko od glavnog sedišta sajentološke crkve. Jedno vreme je radio kao di-džej, ali je ubrzo napustio to i počeo da se bavi sportskim ribolovom.

"Konor živi jednostavnim životom. Ima svoj dom u sklopu sajentološke zajednice i uživa u sportskom ribolovu", rekao je izvor blizak 24-godišnjem Kruzu, koji bi uskoro trebalo da ozakoni vezu sa Italijanskom Silvijom. Ali, kako mediji prenose, ovaj put se za dozvolu pitao i Tom Kruz koji je sinu zabranio da na venčanje pozove Nikol Kidman.

Kako otkrivaju ljudi bliski Tomu Kruzu, 24-godišnji Konor "ljubi tlo po kojem mu otac hoda" i jedino je važno šta on kaže. Konorova verenica ima nadimak "sajentološka princeza" i velika je zagovornica te vere, baš poput njene porodice koja se na Floridu doselila iz Italije. Upravo zbog toga su dobili i blagoslov samog Kruza koji, kažu, obožava svoju buduću snahu i srećan je zato što je njegov usvojeni sin pronašao sreću sa sledbenicom njihove vere.

Iscurele tajne sajentološke crkve: Travolta i Tom Kruz se ne podnose, Skarlet Johanson se izvukla za dlaku! (FOTO)

foto: Profimedia

Nikol Kidman tvrdi da glavni razlog za udaljavanje od usvojene dece upravo sajentološka crkva i zalođenost dece, kao i bivšeg supruga istom.

Glumica raskošnog talenta i velike harizme: Pobegla iz sekte, izgubila decu, najveću ljubav spasila od droge! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs