neverovatno

Brak kratkog daha: Nikolas Kejdž se nakon samo 4 dana razvodi od 4. žene! Evo šta je razlog! (FOTO)

Na fotografijama se može videti kako se "novopečeni mladenci" svađaju samo nekoliko sati nakon venčanja!

Šuška se
Autor:
Brak kratkog daha: Nikolas Kejdž   se nakon samo 4 dana razvodi od 4. žene! Evo šta je razlog! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nikolas Kejdž je podneo zahtev za poništenje braka samo četiri dana nakon venčanja, prema sudskim spisima.

Kako je saopštio Independent, glumac je u sredu (27. marta) podneo zahtev za poništenje, samo četiri dana nakon što je stupio u bračne vode sa 19 godina mlađom devojkom Erikom Koike. Par je zvanično venčan u subotu (23. marta) kada su podneli zahtev za izdavanje venčane dozvole u ​​Las Vegasu i istog dana su dobili bračni sertifikat.

Iako je njihov odnos je uglavnom bio daleko od očiju javnosti (fotografisali su ih zajedno samo nekoliko puta), izgleda da je par svojim, doduše kratkotrajnim brakom, rešio da na neki način ozvaniči svoju vezu.

Kejdž je navodno tražio razvod, ukoliko poništenje ne bude moguće. Njegov brak sa Erikom bio je Kejdžov četvrti brak za 25 godina.

55-godišnji glumac je oženio svoju prvu suprugu, takođe glumicu, Patrišu Arket u aprilu 1995. godine, ali su se njih dvoje razveli nakon šest godina braka. Potom je upoznao Lisu Meri Prisli, kćerku Elvisa Prislija, i par se venčao 2002. godine. Međutim, taj brak je bio kratkog daha i par je iste godine podneo zahtev za razvod.

Najduže je trajao njegov 3. brak: od 2004. do 2016. godine, sa ženom po imenu Alis Kim. Par ima 13-godišnjeg sina zajedno nazvanog Kal-El - po imenu Supermena.

Iako još uvek nije zvanično potvrđeno zašto su on i Koike podneli zahtev za poništenje, pojavio se video snimak na kome je Kejdž bio u vidno alkoholisanom stanju i nagovestio je da je Erika bila sa njim samo zbog novca.

Na ovim fotografijama se može videti kako se "novopečeni mladenci" svađaju samo nekoliko sati nakon venčanja!

Nikolas Kejdž pokazao novu devojku: Zbog mlađe žene potpuno promenio izgled! (FOTO)

Stil.kurir.rs

foto: Profimedia

Nikolas Kejdž: Ne znam zašto sam na naslovnoj strani srpskog udžbenika iz biologije

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs