NE PROPUSTITE

One su najpoznatije superbake: Atraktivne, aktivne i sigurne u sebe! (FOTO)

Mogu poslužiti kao inspiracija mlađima!

Celebrities
Autor:
One su najpoznatije superbake: Atraktivne, aktivne i sigurne u sebe! (FOTO)
Foto: Profimedia

Aktivne, atraktivne i pune samopouzdanja: njihov primer pokazuje da za žene postoji život nakon što su odgajile, obezbedile i izvele svoju decu na pravi put!

Anhela Molina

Ima 63 godine, a osamdesetih je važila za najseksepilniju špansku glumicu.

foto: Profimedia

Majka petoro dece: Olivije, Matea, Samuela, Antonija i Marije Isabel, i nekoliko unučića. Ova uspešna baka je priznala da unuci često mogu i da je "naljute", ali i da je svaki trenutak proveden sa njima "pravo bogatstvo".

foto: Profimedia

Goldi Hon

Ova američka glumcia je nedavno napunila 73 godine, a nije prestala da se bavi glumom, da snima filmove niti da pozira na crvenom tepihu.

Goldi Hon otvorila dušu: Imala sam užasna iskustva, nadmašila bih sve priče koje ste do sada čuli!

foto: Profimedia

Njena ćerka je takođe poznata glumica, Kejt Hadson, koja često glumi u romantičnim komedijama, baš kao i njena majka.

Glumi skoro 50 godina, a lako je mogla da skrene s puta: Stvari koje niste znali o Goldi Hon! (FOTO)

foto: Profimedia

Od 1983. je u braku sa glumce Kurtom Raselom, majka je troje dece (Olivera, Kejt i Vajata) i baka šest unučadi.

Glumica potvrđuje da je za njen fizički izgled zaslužno dugo bavljenje plesom.

Džejn Fonda

Poznata glumica Džejn Fonda ove godine će proslaviti 82. rođendan. Zanimljivo je da se glumom u početku, kako je sama rekla, počela baviti zato što nije znala ko i šta želi da bude.

Džejn Fonda zažalila zbog plastičnih operacija: Volela bih da je bilo drugačije! (FOTO)

foto: Profimedia

Džejn izgleda besprekorno gde god se pojavi, a česta je tema njen mladolik izgled s obzirom na godine. Iako je priznala da se podvrgnula ponekoj estetskoj korekciji, ali veliku ulogu u svemu imaju i godine vežbanja aerobika.

Osam godina dugoj vezi Džejn Fonde (81) i producenta Ričarda Perija kraj je došao u januaru ove godine, ali legendarna diva nije očajavala.

"Džejn se istinski nada da će pronaći nekoga s kim će podeliti ostatak života, ali svesna je toga i da postoji velika mogućnost da ostane sama," rekao je jednom prilikom izvor blizak glumici.

Džesika Lang

Proslaviće 70. rođendan u aprilu ove godine.

Njen zaštitni znak je svileni kombinezon i cigareta u uglu usana: Životna priča najseksepilnije glumice u Holivudu! (FOTO)

foto: EPA / Jimmy Morris

Američka filmska i pozorišna glumica koja se proslavila ulogom u filmu Poštar uvek zvoni dvaput 1984. godine. Iste godine razvela se od supruga fotografa Paka Grandea, sa kojim je bila 10 godina u braku. Ljubav je pronašla sa glumcem Semom Šepardom, sa kojim živi od 1982. godine. Šepardu je rodila ćerku i sina, a najstarije dete - ćerku Aleksandru, dobila je iz vanbračne veze sa Mihailom Barišnjikovim.

Jedna od najlepših holivudskih ljubavi: Zbog Sema je Džesika ostavila slavnog baletana! (FOTO)

foto: Profimedia

Sa snimanjem filmova završila je 2007. godine, da bi se u potpunosti posvetila humanitarnom radu. Džesika je UNICEF-of ambasador dobre volje i veliki kritičar politike Džordža Buša.

Meril Strip

Pozorišna, filmska i televizijska glumica, koja je karijeru započela davne 1971. godine u pozhorištu, dok je na filmskom platnu debitovala 6 godina kasnije. Jedna je od glumica sa najviše nominacija za Oskara ikada - čak 16, nekoliko ih je osvojila, a tu su i Zlatni globusi, BAFTA nagrade i još mnoge druge.

Meril Strip, kraljica Holivuda: Najbolje transformacije slavne glumice! (VIDEO)

foto: AP / Chris Carlson

Pored glume, druga najveća ljubav Meril Strip je njen suprug Don Gamer, sa kojim je u braku od 1978. godine. Meril će 22. juna napuniti 70 godina, ali to je ne sprečava da i dalje oduševljava na sceni i filmskom platnu.

Suzan Sarandon

Suzan iza sebe ima sjajnu karijeru, uprkos tome što je nisu zaobišle predsrasude Holivuda da će joj se karijera završiti u ranim četrdesetim. Ona ističe da je to zbog ženskih rediteljki i producentkinja koje su spremne da ulože u priče u kojima ženski lik nema 22 godine.

Danas puni 72 godine: Glumica blistave karijere i turbulentnog ljubavnog života - Suzan Sarandon! (FOTO)

foto: EPA / Claudio Onorati

Suzan je i velika anti ratna aktivistkinja, a poznat je i njen rad u mnogim dobrotvornim organizacijama.

Evo nekoliko rečenica koje je Suzan izgovorila kojima se dive žene širom sveta i zbog čega se identifikuju s njom: „Veselim se starenju, tom vremenu kad će postati manje bitno kako izgledaš, a mnogo je važnije kakav si.“ "Jednakost plata žena i muškaraca neće se dogoditi jer vrišitmo i vičemo o tome. Dogodiće se kad je počnemo zahtevati."

Tina Tarner

'Rock'n'roll baka', Tina Tarner i u 79. godini života izgleda sjajno.

Tina Tarner se oprostila od sina: Sin poznate pevačice oduzeo sebi život u 59. godini života! (FOTO)

foto: Profimedia

Pevačica koju život nije mazio, ali je uprkos svim nedaćama uspela da ostvari i zavidnu glumačku karijeru i inspiriše mnoge žene!

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs