Greške iz prošlosti

Džejn Fonda zažalila zbog plastičnih operacija: Volela bih da je bilo drugačije! (FOTO)

Fonda je ranije priznala kako je radila zahvate na području oko očiju i vilice. "Dosadilo mi je da uvek izgledam umorno", rekla je

Star look
20:03h Autor:
Foto: Profimedia

Nema dileme da Džejn Fonda izgleda senzacionalno i u 80. godini. No, oskarovka i aktivistkinja koja je tokom života izgradila impresivno fitnes carstvo, priznala je kako svoj mladoliki izgled ne duguje samo dobrim genima, kako se do sada mislilo.

 

"Drago mi je što izgledam dobro za svoje godine, ali radila sam plastične operacije", priznala je glumica u novom dokumentarcu "Five Acts" koji prati njen život. "Neću lagati o tome", rekla je oskarovka.

 

Džejn Fonda odustala od muškaraca ali ne i od plastične hirurgije: Ovo je najbolji deo mog života! (FOTO)

foto: Profimedia

Fonda je ranije priznala kako je radila zahvate na području oko očiju i vilice. "Dosadilo mi je da uvek izgledam umorno", rekla je Fonda, ali u dokumentacu koji se očekuje 24. septembra glumica je priznala kako se osećala loše zbog činjenice da se želi da se podvrgne plastičnim operacijama.

 

S jedne strane mrzim to što sam imala potrebu da promenim svoj fizički izgled da bih se osećala OK", rekla je glumica. "Volela bih da je bilo drugačije. Volim starija lica. Volim da se uživim u lica. Volela sam lice Vanese Redgrejv", dodala je slavna oskarovka.

 

Legendarna Džejn Fonda (80): Kreću novi poslovni angažmani!

foto: Profimedia

Fonda je priznala kako bi volela da je bila "hrabrija". "No, to sam, što jesam", zaključila je glumica, svesna toga da ne može da promeniti greške iz prošlosti.

 

Ono na što je posebno ponosna je to što je dan danas sačuvala odličnu liniju. I danas vežba s jednakom predanošću kao i nekad, a posebno voli pilates, no danas vežba ipak "malo blažim tempom".

 

U održavanju vitke linije i mladolikog izgleda glumica otkriva kako joj pomaže pravilno držanje. "Kada se uspravim, to je onda sasvim drugi izgled", rekla je Fonda, dodajući kako su godine naposletku samo broj.


I posle 40 godina najbolji trening za celo telo: Vežbajte ponovo sa Džejn Fondom! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...