ućutkao zle jezike

Donald Tramp o Melanijinim plastičnim operacijama: Prvi put progovorio bez dlake na jeziku! (FOTO)

Mnogo pre nego što je potvrđeno da je prva dama Amerike, Melanija Tramp bila na operaciji dobroćudnog tumora bubrega, mediji su nagađali zašto se nije pojavljivala neko vreme u javnosti. Navodilo se tada da se podvrgla plastičnoj operaciji, a sada je celu stvar iskomentarisao njen suprug Donald Tramp

Celebrities
20:05h Autor:
Donald Tramp o Melanijinim plastičnim operacijama: Prvi put progovorio bez dlake na jeziku! (FOTO)
Foto: EPA / Michael Reynolds

Tokom svoje službene posete Južnoj Karolini američki predsednik Donald Tramp osvrnuo se na zdravstveno stanje svoje supruge Melanije Tramp koja je nedavno završila na operaciji zbog dobroćudnog tumora bubrega.

"Ona je dobro", započeo je Tramp, a onda dodao: "Ali, mediji su imali razne verzije priče oko njenog stanja. Govorili su da se podvrgla plastičnoj operaciji lica. Ne, nije. Rekao bih vam da je to učinila. To ne bi moglo tako dugo da se sakrije."

Začepila usta zlim jezicima: Melanija Tramp se konačno vratila i zablistala u velikom stilu! (FOTO)

foto: Profimedia

Otresiti predsednik Tramp dotakao se i teme lažnih vesti kojima mediji bombarduju članove njegove porodice, a posebno suprugu Melaniju.

"Govorili su i da me je supruga napustila, da se iz Bele kuće vratila nazad u Njujork. Jedina stvar koju nisu rekli je istina, a to je da Melanija želi svoj privatni život da drži podalje od medija i javnosti", zaključio je Donald Tramp.

Zašto se Melanija Tramp retko kad smeje u javnosti: Razlog će vas iznenaditi! (FOTO)

foto: AP / Susan Walsh

Podsetimo, Melaniji Tramp izvedena je u maju embolizacija dobroćudnog tumora bubrega zbog čega se neko vreme nije pojavljivala u javnosti, kako bi se oporavila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs