pogledajte

Začepila usta zlim jezicima: Melanija Tramp se konačno vratila i zablistala u velikom stilu! (FOTO)

Posle 26 dana odsutnosti Melanija Tramp je odlučila da se vrati u velikom stilu. Nakon što se zbog iznenadne operacije bubrega američka prva dama povukla iz javnosti, niko nije znao gde je ni šta se s njom događa, sve dok tri nedelje kasnije nije uslikana na događanju u Beloj kući, a sada je konačno stupila u javnost i začepila usta zlim jezicima

Vip priča
Autor:
Začepila usta zlim jezicima: Melanija Tramp se konačno vratila i zablistala u velikom stilu! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Nakon što je iz Bele kuće objavljeno saopštenje da je Melanija Tramp bila u bolnici zbog embolizacije dobroćudnog tumora bubrega i da je operacija dobro protekla javnost 26 dana nije čula ni videla prvu damu, a počele su i da kruže raznorazne teorije zavere jer se posumnjalo da iza njenih objava na Tviteru stoji američki predsednik.

Donald Tramp se pošteno osramotio: Nije znao ni ime svoje supruge! (FOTO)

foto: Profimedia

Prvi dokaz da je s njom sve u redu i da nema mesta nepotrebnim nagađanjima dala je javnosti pre dva dana, kada ju je jedan od gostiju uspeo snimiti na večeri Gold Star u Beloj kući, organizovanoj za porodice vojnika poginulih u borbi, ali još uvek nije bilo jasno zašto se ne pojavljuje u javnosti, a otkazala je i dva službena putovanja na kojima je trebala biti pratnja predsedniku Trampu. Njen potparol za javnost tvrdila je da je pitanje dana kada će se pojaviti u javnosti i bila je u pravu.

Donald Tramp podelio sa svetom koliko voli svoju Melaniju: Ti si moja stena i najveća podrška! (FOTO)

foto: Profimedia

Prva dama Amerike pojavila se u društvu predsednika Trampa na brifingu o uraganima u sedištu Savezne uprave za hitne intervencije u Vašingtonu, a njen stajling i ovog puta je bio besprekoran, pa se činilo kao da lepa Slovenka nikada nije ni izostala. Iako je neko vreme bila odsutna iz medija, svoj je povratak shvatila vrlo ozbiljno, barem kada je odabir odeće u pitanju.

Melanija i Donald Tramp kao zaljubljeni tinejdžeri: Praznici ih zbližili! (FOTO)

Melanijin outfit vrišti "evo me nazad" zahvaljujući njenom zaštitnom znaku - elegantnom baloneru "A" kroja stisnutom u struku kaišem, koji lepa prva dama obožava da nos zakopčanog u stilu haljine. Reč je o bež baloneru u safari stilu koji potpisuje modna kuća Selin, a umesto omiljenih labutonki ovog puta odlučila se za štikle od pitonove kože s potpisom modne kuće Džimi Ču.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs