Kažu da je izgledala prelepo

Javnost može da odahne: Melanija Tramp ponovo u javnosti nakon 3 nedelje! (FOTO, VIDEO)

Tramp ju je otpratio do stolice u prvom redu i seo pored nje

Vip priča
Autor:
Javnost može da odahne: Melanija Tramp ponovo u javnosti nakon 3 nedelje! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Prošle su duge tri nedelje otkako se poslednji put u javnosti pojavila američka prva dama Melanija Tramp. Nakon što je iznenada završila na operaciji bubrega i potom se povukla iz javnosti nisu prestale da nastaju razne teorije zavere.

Međutim sinoć je Melanija Tramp stala na kraj svim zlim jezicima i u društvu supruga pojavila se na večernjem događanju u Beloj kući. Reč je o večeri Zlatna zvezda, organizovanoj za porodice vojnika poginulih u borbi, a pristup novinarima bio je zabranjen.

Stoga je Melaniju videlo 40 i nešto obitelji, kao i članovi administracije koji su bili pozvani na večeru, a video, koji je objavljen na Tviteru, otkrio je da je prva dama nosila crnu haljinu bez rukava i svoj zaštitni znak - salonke na visoku potpeticu. Tramp ju je otpratio do stolice u prvom redu i seo pored nje.

Komentari prisutnih bili su jednoglasni: 'Izgledala je prelepo.' Na svojim službenim profilima na Tviteru i Instagramu Melanija je objavila fotografije s događaja, ali se na njima jedva razaznaje gde sedi.

Uprkos prvom službenom pojavljivanju nakon operacije, gospođa Tramp i dalje stoji iza svoje odluke da neće pratiti američkog predsednika u Kvebek, na susret G7, ni u Singapur, na istorijski razgovor s Kim Džongunom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs