Podigla prašinu kao nikada do sad

Melanija Tramp izazvala skandal: Poruka koja je podelila javnost! (FOTO)

Niko nije ostao ravnodušan na ovu poruku na njenoj jakni

Star look
12:12h Autor:
Melanija Tramp izazvala skandal: Poruka koja je podelila javnost! (FOTO)
Foto: Reuters / Kevin Lamarque

Melanija Tramp je ljubiteljka vrhunskih dizajnera odeće, cipela i drugih modnih dodataka. Ali pokazala je da u neformalnim situacijama voli da nosi i pristupačnije street style brendove.

U Teksas je doletela kako bi posetila Imigracioni centar za decu, a za tu priliku odabrala je izdanje sastavljeno od belih farmerki, bele bluze i odgovarajućih patika.

foto: AP / Andrew Harnik

Najviše pažnje, pak, privlačila je tamnozelena jakna iz Zare, koja na leđima imala natpis: I realy don’t care. Do you? Odnosno u prevodu: Stvarno mi nije stalo, a tebi?

Modni duel koji se dugo čekao: Melanija Tramp ugostila špansku kraljicu Leticiju! (FOTO, VIDEO)

foto: Reuters / Kevin Lamarque

I dok su njeni kritičari istakli kako je ovo pogrešan izbor i loša poruka prilikom obavljanja protokolarnih dužnosti, a pogotovo kad je reč o poseti deci osoba koji su ilegalno ušli u zemlju i zbog toga bili odvojeni od svojih mališana, ostaje činjenica da je prva dama nije nosila u njihovoj blizini.

foto: AP / Andrew Harnik

Jaknu je imala samo na vetrovitoj pisti prilikom ulaska i izlaska iz aviona. Iz Bele kuće su istakli da je u pitanju samo jakna, i da ista nema skrivenu poruku.

Melanija Tramp prvi put u javnosti nakon šokantne ispovesti Donaldove ljubavnice: Nameštenim osmehom skriva prave emocije! (FOTO)

foto: Reuters / Kevin Lamarque

Drugi su zaključili da je poruka zapravo namenjena medijima i kritičarima aktuelne političke situacije u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i prve dame.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs