Tviter

Beba Balašević oduševila objavom o ocu: U ovoj poruci su se mnogi pronašli kada je reč o roditeljima! (FOTO)

U postu Bebe Balašević pronašle su se mnoge ćerke i sinovi te se prisetili sopstvenog iskustva s roditeljima i njihovim služenjem mobilnim

Celebrities
Autor:
Beba Balašević oduševila objavom o ocu: U ovoj poruci su se mnogi pronašli kada je reč o roditeljima! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Jelena Beba Balašević, ćerka Đorđa Balaševića, na Tviteru je objavila post koji je nasmejao mnoge i u kojem su se mnogi pronašli kada je reč o roditeljima i služenju mobilnim telefonom.

Mnoga deca svoje roditelje podučavaju tome kako da se služe mobilnim, a našim dragim mamama i tatama nekada treba malo više vremena da sve "pohvataju".

Olivera ga je zavela jednom rečenicom: Evo na šta je pao slavni Balašević!

foto: Kurir / Dragan Kadić

Kada se naši roditelji služe mobilnim telefonom, znaju da se dogode i razne šaljive situacije, a jednu takvu dogodovštinu sa svojim pratiteljima na Tviteru podelila je rediteljka Jelena Beba Balašević, ćerka Đorđa Balaševića. U postu je Jelena otkrila kako je svom ocu poslala poruku "Tata, dolazim oko 7 večeras da znaš!“, a on je nakon duuuugog kucanja odgovorio samo "Važi, Ben".

U postu Bebe Balašević pronašle su se mnoge ćerke i sinovi te se prisetili sopstvenog iskustva s roditeljima i njihovim služenjem mobilnim. Ovo su neki od komentara koje su podijelili. "Nadam se da bar znaju prekinuti vezu. Ja svoje još nisam naučio." "Moj pokojni ćale, bog da mu dušu prosti, prvih 6 meseci kako sam mu kupio mobilni na svaku poruku odgovarao sa OK ili Važi/dobro/uredu. Onda sam mu objasnio da se poruke NE naplaćuju po broju slova u njima! Leb te je*o, kad su krenuli da stižu romani u porukama, to čitaš 30min!"

"A mama je jednom ceo svoj imenik obavestila da je skuvala ručak. Pojma nije imala kako i više nije slala poruke" "Nemate vi pojma sta je "muka"! Milijardu puta objasnim da NE PIPA dugme sa strane, jer tako utisava "mikrofon" i milijardu puta je cujem na kraju ulice, ali ne i na telefon! Jer je sta?! Pa stisala je*eni mikrofon!"

"Moja mama sa prvim mobilnim:

-prvo napiše poruku na papir

-prepiše poruku u teleofn

-pošalje

Old school!"

"Moja je tetka svim rođacima poslala poruku:"Stižem za 10 min", a htela je da obavesti moju mamu, imala je u telefonu grupu - porodica. Kad su počeli da je zovu svi -" pa nisam kod kuće, radim.....nisam u Novom Sadu nećeš me naći, što se nisi ranije javila..."

Nepopravljivi romantičar: Kako je Đorđe Balašević zaprosio svoju dragu? (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs